As vrea sa va exprimati prin vot situatia profesionala in care va aflati. Cred ca optiunile sint clare, trebuie doar sa votati.
Angajat
Angajator
Angajat si Angajator
Somer
As vrea sa va exprimati prin vot situatia profesionala in care va aflati. Cred ca optiunile sint clare, trebuie doar sa votati.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Angajat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
angajat. deocamdata![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Liberul profesionist, pfa-ul ce e, daca nu angajeaza pe nimeni, intra tot la angajator?
Eradu, asta e si ideea...as vrea sa vad si cum credeti voi ca puteti fi catalogati.
Catalogati? Wow, nu vad sensul.
Daca sensul era de venituri, e absurd.
Poti sa fi angajat in ro si sa castigi peste cat castiga un angajator.
Poti sa fi somer in spania cu 800 de euro, danemarka cu 2400 sau suedia cu 4000.
Care e scopu defapt la poll? Sa vezi ce fel de useri sunt pe forum, sau sa ne "catalogam" ca statut social?
Cum preferi sa fi "catalogat" ?
Angajat ?
Angajator?
Angajat si Angajator?
Somer?
Cred ca avea mai mult sens. Stia si lumea ce voteaza.
No offence! Ma intorc la cojile de nuca!
Marius Cristian, concluzia ar putea fi ca unii dintre noi nu stim cum sa ne catalogam? Nu stim ce inseamna angajat sau/si angajator? Daca da, pai atunci "avem" o problema. Nu?
Topicul si-a atins scopul: multi nu stiu ce inseamna conceptul de a fi angajat sau/si angajator. Stiu doar "part time", "full time", "PFA" etc.
Felicitari celor care au facut diferenta, ca sa am un rezultat bun trebuia sa pun o intrebare vaga.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)