Vezi Rezultate Sondaj: Care este cel mai important factor personal pt reusita?

Alegători
45. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Talentul,inteligenta

15 33,33%
  • Harnicia, perseverenta

30 66,67%
  • Pasiunea, inspiratia

27 60,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Care e cel mai important factor personal pt reusita?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit Care e cel mai important factor personal pt reusita?

Pe seopedia se discuta in primul rand care este cel mai important factor seo dar cred ca ar fi la fel de important si interesant sa vedem care este cel mai important factor personal pt reusita in cazul fiecaruia?

1. Talentul care va ajuta sa fiti foarte buni in ceva anume? Inteligenta am considerat-o un talent dar care se dezvolta datorita harniciei, totusi talentul nu exista fara un anumit timp de inteligenta iesita din comun in timp ce harnicia poate exista cu succes si fara o inteligenta deosebita.
    2.Harnicia, munca multa are cel mai important aport la succesul vostru?
    3. Pasiunea? pasiunea e cea care aduce inspiratia si ideile geniale.

Eu de exemplu nu sunt foarte talentat la ceva anume sau foarte inteligent, nu-s nici foarte harnic, in schimb imi place ceea ce fac si o fac cu pasiune, pasiune care imi inspira idei bune ce imi aduc succesul.

Cred ca pasiunea e cel mai important factor in drumul spre succes, asta se si spune de cele mai multe ori, se mai spune de asemenea ca succesul e mai rapid cand e combinata cu factorul 2 si e garantat cand e combintata cu factorul 1.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 26th November 2010 la 03:37.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Implicit

Pasiune, munca si rabdare.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    35

Implicit

Toate?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

pot fi cam toate, fara inteligenta ai sanse mici sa faci ceva, doar daca ai un norco chior si iit iese ceva intamplator, si am intalnit destule cazuri din astea
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Informare permanenta, surse diferite relevante, corelari de informatii, teste, mentalitate creata pe baza experientei proprii, rezultate relevante.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca un singur factor sau toti iti asigura reusita.

In primul rand trebuie sa fii un pic inteligent. A nu se intelege geniu, genii sunt putini si nu cunosc prea multe, doar segmentul in care este geniu, exemplu matematica. Daca esti doar inteligent te descurci si la matematica si in alte domenii. Si apoi corelat cu ceilalti factori ai putea avea sanse de reusita. Degeaba esti harnic si ai talent daca nu stii cum sa muncesti si cum sa-ti afirmi talentul. Degeaba esti pasionat si nu ai inspiratie. Inspiratia vine muncind, citind, informandu-te si cu timpul. Degeaba ai inspiratie si nu esti pasionat. Degeaba esti pasionat si nu esti harnic. Degeaba toate astea si nu esti cat de cat inteligent. Si ca sa fii inteligent, sa nu uitam un lucru, acela ca inteligenta trece prin stomac. Adica, ai nevoie si de un suport financiar. Asa cum cartile se scriu din carti, asa si oamenii reusesc prin alti oameni.

Nu spun ca ma incadrez eu toate astea. Desi imi doresc. Parerea mea e ca sunt mult mai multi factori prin care poti sa atingi succesul personal. Iar acest succes personal poate sa insemne diferit de la persoana la persoana.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Cu siguranta nimeni nu se bazeaza doar pe unu singur factor din cei 3 mentionati dar cred ca e unul predominant la fiecare, adica poate avem aici persoane care se bazeaza f mult pe talent pt a reusi, sunt scriitori buni, graficieni talentati sau seoisti, marketeri, etc cu un spirit analitic peste medie care ii ajuta sa inoveze, sa vina cu perspective diferite si astfelt resuseasca mai usor.

Sau poate nu aveti nici neaparat un talent sau capacitati deosebite dar invatati meseria, acumulati experienta si succesul vostru vine datorita in primul rand muncii asidue punand in practica lucrurile deja stiute, fara neaparat prea multa inovatie.

Sau poate va place f mult ceea ce faceti si asta va da energia si inspiratia, asa vin idei iesite din comun numai ca nu mai mult din analiza ca la factorul 1 ci mai degraba din imaginatie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Prea multi de "sau poate", nu cred ca variantele te ajuta sa faci SEO cum trebuie. Ah, daca te referi la SEO = link building, atunci da ceea ce spui e ok.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca toti factorii sunt importanti insa , pasiunea este primordiala . Daca iti place ceea ce faci atunci harnicia vine de la sine . Cand iti place ceva iti vin usor si ideile iar tot ceea ce altora li se pare un chin ( munca vine dintr-un cuvant slav care inseamna chin ) tie ti se pare ceva usor . In viata de putine ori facem ceea ce ne place . De multe ori pasiunile raman doar simple hobby-uri . Munca este bani ,pentru o pozitie sociala etc . Chiar facuta cu harnicie munca fara pasiune nu are rezultate spectaculoase .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Prea multi de "sau poate", nu cred ca variantele te ajuta sa faci SEO cum trebuie. Ah, daca te referi la SEO = link building, atunci da ceea ce spui e ok.
    Conform cu rezultatele sondajului celalalt.. da, seo = linkbuilding

Ontopic: Perseverenta, rabdarea si determinarea.
    Offtopic: de ce intrebarea e "care e cel mai important" si lumea intelege "care e singurul" ... nu vorbim toti aceeasi limba?
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important factor SEO
    De Dan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 30th May 2011, 18:30
  2. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  3. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  4. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  5. Ultima reusita pe Google
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th August 2006, 14:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.