Cine a depasit $1000, clar are cel putin un proiect in afara.
0 - $100
$101 - $300
$301 - $500
$501 - $1,000
$1,001 - $3000
$3001 - $5000
$5001 - $10,000
$10,001 - $25,000
$25,001 - $50,000
$50,000+
Cine a depasit $1000, clar are cel putin un proiect in afara.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu in ultimele 2 luni am avut un castig pe aproximativ 500 Euro si doar cu un client din strainatate, deci se poate si cu Romanii.
Eu unul o duc binisor pe .ro avand in vedere ca de 4 luni nu am mai facut nimic. (mna, am fost plecat).
Sunt sigur ca se poate face pe .ro , cu putina munca, peste 1000$ , si doar din adsene, nu mai zic de altele (nu ca ar fi tare multe).
Zoso, tu ai un blog foarte popular. Practic, pe blogosfera, esti cel mai bazat. Eu cand ma gandesc la un viitor proiect, nu iau in considerare ca o sa fiu cel mai tare pe nisa mea. La fel e valabil si pentru restul de colegi cred.
Eg. cat faci tu din online pe .ro ?
pai care e logica sa mai faci ceva daca nu vrei sa fii cel mai bun, sau macar in top 3?
eg: in iulie 2000, august 2000, in septembrie 2.600. numai din blog (nu ca as avea si alte preocupari).
Ce spui tu este premium I. Insa cand faci pe .com un proiect, ai mici sanse sa devii #1, unless you have $10 million funding.
Pe .ro este clar mai usor, dar nu foarte usor.
credeam ca e de la sine inteles ca nu despre .com vorbim. din ce vad pe aici, majoritatea au proiecte pe .ro.
Nu se poate sa fi pe podium pe anumite nise nici macar in RO, decat cu resurse foarte mari, eu de exemplu am un site de tip premium pe locul 7-8 in RO, diferenta dintre mine si urmatorul este ca aloca de aprox 8 ori mai multe resurse umane, si investitii financiare, la fel si cel concurenta din urma mea.
Probabil proiectul meu produce mult mai putin decat produce cel care este in urma mea, pentru ca nu ma pricep la vanzari.
Se poate castiga bine si in .ro , doar ca fluctuatia veniturilor este mai mare decat pe .com, si este mai usor sa fii luat la ochi de invidiosi.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)