Se muta lumea pe seo-romania.com /forum / ? Am ramas uimit cand am vazut pe forum Members: 3,781 si pe seopedia aproape jumatate Members: 1,779
este de mult aceasta comunitate? discutiile sunt la un nivel mai superior ?
Se muta lumea pe seo-romania.com /forum / ? Am ramas uimit cand am vazut pe forum Members: 3,781 si pe seopedia aproape jumatate Members: 1,779
este de mult aceasta comunitate? discutiile sunt la un nivel mai superior ?
Nu cred ca se mua nimeni... Poate fi vorba in schimb de o "cetatenie dubla" ... Fiecare dintre comunitati are plusurile si minusurile ei, nu cred ca se pot compara.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
No_name, nu ma imbat cu apa de ploaie, multi din userii aia sint banati ptr ca sint boti de spam.
Oricum, interesanta evaluare: deci daca ai mai multi useri, automat ai si discutii mai bune.
Cantitativ in loc de calitativ...![]()
conteaza foarte mult userii activi. Seo-romania stiu ca e de demult dar abia acum incepe sa atraga mai multa atentie. E dragutz, bine organizat si probabil discutiile sunt mai bune si regulile mai stricte.
Nosfer, nu cred ca sint multe forumuri care sa aiba un numar asa de mare de useri activi. Deci nu despre asta vb cand am zis de cantitate vs. calitate.Am ramas uimit cand am vazut pe forum Members: 3,781 si pe seopedia aproape jumatate Members: 1,779
Sint important userii activi, normal ...dar in .ro pe o nisa cum e SEO nu gasesti 3,781 activi. Si nici 1,779.
In fine, multi din cei 3,781 sint boti banati.
nici nu se compara e ca si cum ai compara un leu cu o pisica...
1.pe seo-romania sunt cca 600 topicuri (80% din ele create de admin sau moderatori)
2.din cei 3000 utilizatori cred ca mai mult de 70 % sunt creati tot de cei 1-2 oameni care sunt activi pe forum ... deci nu se pune problema si nici nu vad rostul acestui topic...oricum bafta
Sau inactivi. Cum sunt eu de exemplu.
Si inclusiv pe seopedia sunt 1700+ useri, cati dintre ei activi? cati dintre ei boti?
Oricum, acum nu mai stiu cat timp (ani cred), cand ai "parasit" seopedia, multi dintre noi ne-am facut user si pe forumul tau. Unii au ramas, altii au plecat, altii noi au venit.
@no_name: nu cred ca migreaza nimeni.
extremezone, nu face nimeni comparatii. Nu du discutia unde nu trebuie.
Daca ai fi fost atent ai fi observat ca o mare parte din useri sint boti banati. Am spus asta pe forum aici.
Seo Romania are alte criterii comparativ cu Seopedia, iar ultimul e cu mult mai vechi.
Nu cred. Eventual cauta si acolo, lucru pe care il voi face si eu.
Exemplu ieri: Solicitare oferta advertoriale, review produse.
Mi-a raspuns unul pe PM si altul acolo si din pura intamplare, ambii au fost banati.
Pentru ca nu am timp de cautat si stat la povesti cu firme sau persoane care ofera astfel de servicii, prefer sa postez si acolo, cunoscand cat de cat calitatea forumului si al utilizatorilor.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu unul astazi am aflat despre asta. Oricum mi se pare putin ciudat. Sentimentul e ca acum ar trebui sa fiu si pe cal si in caruta. Ma chinui acum sa-mi raspund la intrebarile: de ce aici si nu acolo? de ce acolo si nu aici? de ce si acolo?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)