Vezi Rezultate Sondaj: Cat la suta din afisarile de pe siturile voastre (banner, ad) raman nevandute?

Alegători
9. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • 0% (vand toate afisarile)

1 11,11%
  • 1 - 20%

2 22,22%
  • 21 - 50%

1 11,11%
  • 51 - 80%

4 44,44%
  • 81 - 99%

0 0%
  • 100% (nu reusesc sa vand nimic)

1 11,11%
Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Ce procent din potentialul de reclama al sitului vostru ramane nevandut?

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit Ce procent din potentialul de reclama al sitului vostru ramane nevandut?

M-am decis sa deschid un mic poll, pentru ca lucrez la un concept care ar putea rezolva o buna parte dintr-o problema reala, cu care ne confruntam ca si proprietari de situri. Si vreau sa stiu cat de semnificativa e problema.

Cred ca majoritatea posesorilor de situri (adica detinatori de trafic, sau publisheri in esenta) nu reusesc sa vanda o buna parte din traficul lor. M-ar interesa parerea membrilor care detin situri, si automat trafic:

Cat la suta din traficul vostru, potential de reclama real, ramane nevandut?

Sunt destule situri care ar putea contine mult mai mult decat ceea ce au deocamdata, cum ar fi 1-2 casete Adsense (si de multe ori Adsense nici nu accepta situl, sau nu plateste decent). Ma gandesc la:

- bannere in toate formatele, inclusiv in-page
    - text ads, contextual sau plasament de nisa
    - linktext ads (double underline in text)

Luand in calcul toate afisarile posibile, cat la suta din volum ramane nevandut, avand in vedere ca, in mod ideal, TOT acest potential ar trebui sa fie vandut in mod automat?

Cred ca sunt multi proprietari de situri care au in continuare dificultati serioase cu monetizarea. Afilierea e una din solutii, dar cu siguranta nu e un panaceu universal.
    Personal vad in continuare un gol serios intre ceea ce doresc publisherii (monetizare) si advertiserii (clickuri si vanzari) si ca aceste doua parti nu reusesc sa se intalneasca. Si vreau sa stiu daca ce vad eu e atat de real sau doar mi se pare mie. Mai vad si multi care se plang ca nu-si primesc banii, pentru ca de fapt o buna parte din diverse sisteme existente vand, de multe ori, doar iluzii.

Am si eu pe cineva in familie care e in situatia asta. Are un site cu mii de vizitatori pe zi. Nu reuseste sa vanda nici 25% din potentialul de trafic.

Va multumesc si astept parerile si voturile voastre. De ele depinde si daca voi starta un proiect care incearca sa rezolve problema.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Cred ca s-ar mai putea ridica si o alta intrebare, ca poll alternativ: Cat de necesara/dorita ar fi o varianta suplimentara de monetizare, pe langa cele existente?

Sa luam ceva exemple:

Mie personal, Adsense nu mi se pare motivant, desi in trecut platea destul de ok.
    Afilierea e o varianta, dar are totusi limitele ei, nu e tocmai usor sa gasesti programul/merchantul potrivit.

Altceva ... ce? Restul sistemelor... nu cred ca exista unul notabil, de incredere, pentru ca daca ar fi, probabil s-ar discuta mult mai mult aici despre acel sistem,eventual ar avea propriul sau subforum.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cam cat consuma wordpressul vostru?
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th November 2009, 14:36
  2. Schimbarea temei (subiectului) sitului
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2009, 10:57
  3. Ramane Yahoo! in urma?
    De Prometeu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 16:41
  4. Puterea sitului vechi catre un site nou
    De Marius Savin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th September 2008, 09:47
  5. Cat Castigati De Pe Urma Sitului Vostru ?
    De EPoX în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 26th August 2007, 10:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •