Pai sa vedem.......participand pe mai multe forumuri am auzit si de forumul acesta. Cu niste recomandari bune si m-am gandit sa intru si eu in comunitate. Despre acest forum am mai auzit si de la prietenul google
Pai sa vedem.......participand pe mai multe forumuri am auzit si de forumul acesta. Cu niste recomandari bune si m-am gandit sa intru si eu in comunitate. Despre acest forum am mai auzit si de la prietenul google
Am ajuns pe Seopedia la recomandarea unui prieten.
dupa expresia... ?
tks
google - cautam sa cumpar site-uri si de atunci revin zilnic
Ultima modificare făcută de bunt; 7th January 2011 la 10:47. Motiv: semnatura
Salutare, am ajuns pe acest interesant froum, prin intermediul google.ro, eu initial cautand comunitati unde pot prezenta serviciile ce le ofer.
Sper pe parcurs sa pot oferi ajutor tututor celor ce au nevoie, si mie imi sta in putere s-o fac.
cum am ajuns in seopedia? pai stiam acest forum de ceva vreme (chiar prea multa)...doar ca nu stiu de ce nu am facut cont...
Mi-a recomandat sa ma inscriu aici Tudor Mateescu de pe site-ul AcademiadeMarketing.
dupa cat costa sa angajezi un System developer. si v-am gasit pe voi![]()
M-a "trimis" un prieten pentru ca voi erati cel mai in masura ma sa ajutati cu ce aveam nevoie! 1nesco este userul.
Sper sa ne ajutam cat mai mult intre noi!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)