Cautam fourm seo pe google. bTW. felicitari. sunt unele posturi care merita citite, din pacate multe raspunsuri sunt prea vagi sau superficiale.
Cautam fourm seo pe google. bTW. felicitari. sunt unele posturi care merita citite, din pacate multe raspunsuri sunt prea vagi sau superficiale.
Si daca google nu era..
Bine ai venit si sper sa gasesti aici tot ceea ce cauti...Vreau sa mai vedem aici oameni din comunitatea seopedia care se prezinta si sa ne spuna cum au ajuns pe acest forum.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Chiar daca mi-am facut acest cont cu mult timp in urma, de vreo 3-4 zile am inceput sa vizitez periodic acest forum.
De unde am auzit de el? De pe alte forumuri.
Ultima modificare făcută de w!ll; 30th April 2008 la 14:22. Motiv: corectare
Din intamplare. Cautam ceva despre page ranking si despre cum e mai bine sa-ti organizezi structura sitului: pe sobdomenii sau pe subfoldere.
(Asta pentru ca in urma cu 9 ani cand am invatat eu HTML php-ul era dar nu exista si nu se discuta despre SEO si PR ci despre meta-taguri.)
Asa ca am trecut pe la voi, am invatat si eu cate ceva, iar in urma experimentului pe care l-am desfasurat pe propriul forum, pentru cuvintele targetate am ajuns pe prima pagina, pozitia 2 si 4, atat in google cat si in yahoo.
de pe Google
Sunt in plin proces al scrierii lucrarii de licenta (despre promovare web) si, pentru ca abia de un an am facut 'cunostinta' cu domeniul asta citesc tot ce pot, incerc sa acumulez cat mai multa informatie, iar aici am vazut ca este destul de multa, si de calitate
deci, bine v-am gasit!![]()
Acum un an cautam sa invat cum se poate optimiza un site si am gasit site-ul pe google. Era primul la cautare![]()
Cautam sa invat mai multe despre SEO si am nimerit aici![]()
acum 2-3 luni de pe Google - cautam un articol despre SEO.
Sincer sa fiu, de o luna intru aproape zilnic sa citesc noutatile.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)