Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Web Entrepreneurship - Cea mai arzatoare intrebare!

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu zic să ne concentrăm mai degrabă pe ce se poate, nu pe alte servicii care momentan nu funcţionează.

Bloguri care comentează tot ce mişcă şi e prost, sunt peste tot in România, să nu facem încă unul, e frustrant iar soluţiile sunt acolo dacă le cautăm într-adevăr.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ai putea sa faci ceva pentru educarea webmasterilor. Unde e limita dintre spam si advertising, ce e SEO, greseli de optimizare care le fac webmasterii in necunostinta de cauza si sunt penalizati, etc. Eu dupa ce vin de la mare saptamana viitoare incep doua blog-uri (unul personal, unul al firmei) si un posibil al treilea (colaborare) in care o sa vorbesc de chestiile astea. Ai dreptate, o sa incerc si eu sa ma concentrez pe lucruri pozitive/constructive nu pe whining. Dar nu m-am putut abtine la faza cu escrow, m-am simtit umilit.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu vad rostul unui blog, daca NU AI SUBIECTE!!! E ca si cum ti-ai cumpara motocicleta ca sa fii motociclist - Nu, daca ai motocicleta nu esti motociclist, ci esti DOAR proprietar de motocicleta. Asa si cu blogul, daca tu stai sa intrebi "despre ce sa scriu?" si nu iti vin subiectele natural, probabil cel mai intelept ar fi sa nu faci un blog, deoarece are sanse f mari de esec. Anyway, succes, probabil il vei face pana la urma.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

despre impozite pe venituri online... cum sa te organizezi sa declari si sa platesti cat mai putine impozite la stat - si sa fii in legalitate 100% -bineinteles.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu as zice ca cei care ar trebui cu adevarat educati sunt consumatorii serviciilor webdesignerilor si programatorilor.
    De exemplu ar trebui educati patronii sa nu se multumeasca cu un OsCommerce aruncat acolo cu un header modificat cand un programator si un designer le poate crea o aplicatie complexa care sa le satisfaca toate nevoile (de la prezentare si promovare pana la facturare, gestiune si urmarire plati) - toate astea online. (Am vazut un webshop facut la comanda care face toate astea, inclusiv buletinul de expeditie pentru posta...)
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare Ip-uri
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2009, 14:33
  2. Intrebare.
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2009, 00:28
  3. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 21:23
  4. Intrebare
    De Calib în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2007, 17:46
  5. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2007, 19:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •