Cred ca s-au cam amestecat lucrurile intre: brand, boguri romanesti, webmasteri din romania, internet marketing, bani online.
Pe .ro sint putini care sa posteze subiecte specifice: internet marketing, bani online, webmasteri din romania. Putini in limba romana.
Toti ne uitam afara, invatam, facem bani...si uitam sa dam Share. Defapt, multi dintre noi nu stiu ca Internetul are ca baza un principiu simplu: Sharing.
Multi vand secrete stiute si publicate, tehnici exceptionale sau filozofii despre a face bani. Putini stiu ca e doar un % din multiplele modalitati de a face bani, care nu sint publice sau nu sint accesibile tuturor.
E vorba de imagine, popularitate, "mister", ptr. unii multa miciuna si manipulare. Cam astia sint unii dintre idolii pe care "ii" avem.
Cei care au reusit, isi pastreaza sigure "formulele" sau daca le fac publice...sint deja proiecte mari.
Eu zic sa nu ne amagim cu "apa chioara", daca ai spirit de observatie, cunostinte si ceva experienta....expertii enumerati anterior nu isi mai au farmec.
Revenind la romania: ne tradeaza felul de a fi: "bani fac doar eu, doar eu stiu secretul, restul sint fraieri"...nu doar in domeniul asta.
Momentan nu am gasit ceva relevant pe .ro cu continut romanesc. Pe continut englez, cel mai cunoscut de catre noi e Cristian, dar ei mai sint si altii.
Oricum, tot respectul celor care stiu ce fac si reusesc in ceea ce fac.

Răspunde cu citat