Tu chiar crezi ca Shoemoney mai face banii pe care ii facea din internet? Daca i-a facut vreodata! Sau Jon Chow care aproape se pros titueaza pe blogul lui, care a fost si penalizat de Google btw: john chow - Google Search (atat pentru numele sau cat si pentru "make money online" cu care a devenit celebru) Halal Expert!
Si apropo de Shoe, el e un scamator al numerelor, daca vezi siteurile lui care "produc" o sa vezi statistici generate aleator, de ordinul milioanelor + imagini in dreptul Adsense + form-uri fictive + linkuri ascunse, etc. Asa ca e posibil ca si cecul ala sa fi trecut prin Photoshop. Oricum el a facut banii din arbitraj, asa ca nu e SEO guru.
Nu ma intelege gresit, eu aproape il idolatrizez pe Shoe, si mi-am luat masina urmand sfatul dintr-un post mai vechi de-al lui, dar in ultimul an e mai mult la conferinte decat pe net.
Ori daca fac asa multi bani pe net de ce mai vand posturi, tin conferinte, radio showuri and such? Nu'l vezi pe tipul de la plenty of fish pe la conferinte nu?
Eu cred ca n-ai sa vezi niciodata un om cere face BANI pe net sa-si faca blog si sa-si spuna secretele doar de dragul de a deveni guru. Ceva de genul cine poate face, cine nu invata pe altii!
La noi cred ca singurul cu potential de guru e Mezei, din cauza ca are grija de brandul sau (foloseste numele real tot timpul), mai arunca cate o boaba de genul fac xxxx pe luna, dar intre timp isi vede de treaba, nu sta la discutii, se poate vedea si pe acest forum.
Dar la fel ca multi oameni cu succes pe net s-a prins ca banii adevarati sunt pe extern, unde isi canalizeaza energia. Daca internul va incepe sa produca sunt convins ca va deveni un guru.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.