Cateva bloguri de fiecare cunoasteti poa sa fie si ale voastre numa sa fie
Multam ...
Cateva bloguri de fiecare cunoasteti poa sa fie si ale voastre numa sa fie
Multam ...
Ms altele ? exista vreun blog strict legat de seo ...
nu stiu ce va tot chinuiti cu blogurile asteaniciodata n-o sa gasiti secretele unui om care stie foarte multe chestii legate de SEO publicate pe un blog. sunt ceva tips & tricks, cateva chestii pentru incepatori si niste articole mai avansate bine explicate dar pentru cineva care deja stie toate chestiile alea nu e nimic senzational care sa te faca sa obtii rankinguri incredibile peste noapte.
Nimeni nu va invata tot ce stie GRATIS. Hell, eu pe langa alea 100 de metode de link building pe care le-a organizat Marius mai pot adauga inca 100 lejer si multe din ele foarte ingenioase dar nu vreau s-o fac pentru ca odata ce metoda iese la iveala va fi rasuflata in ceva timp si nu va mai da rezultatele scontate. Anyway, un SEOer foarte bun care stie enorm de multe chestii nu-si va spune secretele nici macar in carti cu sute de euro, nici la seminarii foarte bine platite... tot vor pastra ceva pentru ei...
eu mai arunc din cand in cand un ochi la krumel.seo-point.ro si la tudi.ro![]()
Eu citesc / urmăresc:
1. Blogul lui @mmariusel
2. Tudor Mateescu
3. Tudi
4. Krumel
.. şi scriu pe Servicii Seo.
Nosfer : Logic ca nu se gasesc secretele ... asa dar printre randuri inveti multe plus iti vin idei ...![]()
"Secrete" ???
Pai nu prea exista secrete![]()
Content de calitate, facut in primul rand pentru oameni si apoi mentru motoare si o campanie de link building facuta cu cap. Asta ar fi "marele secret SEO" . Cum faci o campanie de linkbuilding excelenta....hmmm asta tine de priceperea fiecaruia.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sa fim seriosi sunt si destule "secrete " ....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)