S-a amintit ceva intr-un thread despre necesitatea de a avea un contabil "de bun simt". ce experiente ati avut? Sunteti multumit? Cum "arata" contabilul acesta "perfect". Cam ce preturi sunt?
S-a amintit ceva intr-un thread despre necesitatea de a avea un contabil "de bun simt". ce experiente ati avut? Sunteti multumit? Cum "arata" contabilul acesta "perfect". Cam ce preturi sunt?
Preturile depind de cifra de afaceri din ce am inteles eu. Pentru o firma la inceput se discuta undeva la 150-250roni/luna din ce am aflat eu.
da , cam 50 euro pe luna ar fi ptr inceput
depinde ce face... Eu am ales sa platesc mai putin, dar merg eu cu actele pe la finante, etc. Oricum, fie ca iti intra ceva bani fie ca nu tu tot trebe sa-l platesti lunar.
Dojo, ti-as recomanda contabilul meu... dar din pacate nu suntem din acelasi oras...
Eu am angajat un contabil cu jumatate de norma. Am avut norocul (a se citi recomandare) sa gasesc un baiat bun in meserie, cu legislatia la zi, fara prea mari pretentii financiare (~50E), care alerga cu actele peste tot si mai are si rabdarea sa alerge dupa mine cu diferite probleme...
Good luck in finding one like mine!![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Multumesc toto
As avea ca solutie contabila care a lucrat cu fosta mea patroana acum 2 ani. Dupa ce termin cu toata nebunia asta cu firma, o voi contacta (am numarul de telefon). Pentru ei lucra la 50 Euro si tot asa .. alearga ea si rezolva. Mi-a placut mult pe cand lucram la firma si mi-ar placea sa pot colabora. Partea buna este ca in TM sunt destui contabili. Sper ca voi gasi unul bun (in caz ca nu merge deal-ul cu ea)
Mda, contabili care sa se descurce cu venituri din adsense si contracte de afara, plus descurcareti si rezonabili ca pret nu cred ca-s prea multi. Si in curand o sa am si eu nevoie de unul in Bucuresti. Sper sa pot apela la experienta voastra atunci.
miromulus, daca iti gasesc o contabila rentabila dai o bautura racoritoare / alcoolica?![]()
Dau, dar intai sa-mi gasesc un avocat care sa ma ajute cu actele ca eu nu am timp si de alergatura.
Pentru cine este interesat, pot recomanda avocata mea, care a fost fosrte la subiect si a alergat pt mine, la fel, pentru o suma modica... La fel, cine are nevoie de un contabil bun in Bucuresti ma poate contacta... Free of charge!![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)