Pentru cei care cred ca Bitcoin a crescut prea mult prea repede si de asta e clar ca o sa moara - Bitcoin Looks a Lot Like an Early Amazon | Investopedia
Pentru cei care cred ca Bitcoin a crescut prea mult prea repede si de asta e clar ca o sa moara - Bitcoin Looks a Lot Like an Early Amazon | Investopedia
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1706899.0 acum fara misto, chiar cica iti bate politia la usa si ti se inchise contul fara motiv, simplul fapt ca cumperi si vinzi e suficient ca e vorba de bitcoin.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Ethereum price hits record high after bitcoin, now up 5,000% since January
Multe lucruri pot fi înlocuite cu ajutorul tehnologiei blockchain, care e la baza bitcoin. Moneda în sine e spectaculoasă, dar tehnologia din spate, pentru că oferă încredere într-un sistem, poate transforma lumea. Eram are o viziune, deși recunoaște că, față de alții, e îngustă.
"Blockchain-ul e internetul în 1993. E o rețea de încredere. Cea mai mare problemă e partea de încredere, în orice lucru facem. Cum să am eu încredere în tine dacă nu te-am văzut până acum? Regula de până acum e că găsim o a treia entitate care ne va autentifica, precum un notar sau un contract. Blockchain-ul înseamnă folosirea semnăturii prin criptografie, care are încredere implicită. Zero costuri. Va duce la prăbușirea unor sisteme întregi care nu-și vor mai găsi rostul" https://start-up.ro/tehnologia-cu-pu...ne-si-religii/
Nu as fi foarte sigur pe Ethereum, sincer. Aseara a fost un flash-crash timp de cateva secunde, iar cei care tranzactioneaza fara stop loss, au cam fost luati pe nepregatite, daca aveau tranzactii deschise in piata: https://www.msn.com/en-us/money/mark...ade/ar-BBD1Csf
PS: am retras bani proveniti din tranzactionarea de BTC prin kraken.com in cont ING. Nu am avut nicio probema.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Imi pare rau ca ma bag dar nu exista asa ceva. Am cativa prieteni care tranzactioneaza btc-uri si scot banii doar prin ING (si nu putini bani).
In plus exista si in Romania 2 firme cu platforme online .ro unde poti vinde sau cumpara BTC fara nici un fel de problema, 100% legal. Una dintre ele are si wallet integrat, daca cumperi azi pe 2800$ si peste 3 luni vinzi pe 3300$ faci 500$ profit, te duci la ANAF depui declaratia 200 platesti impozit si totul este 100% legal.
Intr-adevar de regula se recomanda achizitia de monede noi. BTC/ETH/LTC vor creste usor usor de acum incolo si devin rentabile doar pt investitorii cu capital care au obiective long-term insa sunt si alte monede carora le-a crescut pretul si de 10-20-30 de ori in ultimele saptamani. Sunt multe mici, unele costa cativa centi sau mai putin, o singura stire mare despre ele poate insemna o crestere imensa a pretului. E totusi o zona f.riscanta (in mare pentru monedele mici) multe din site-urile f.stabile sunt din .us sau nu accepta decat conturi din us (practic poti crea cont, poti avea un wallet si x currency-uri acolo insa nu il poti verifica cu buletinul si alte cele ... te poti trezi mai devreme sau mai tarziu cu contul inchis sau alte chestii).
Ca tot am descoperit topicul asta cautant pe internet informatii suplimentare.
Mai sunt colegi pe forum care accepta plata cu bitcoin pentru serviciile oferite sau sunt singurul???
Eu cumva am pus pe oferta mea jos ca accept si plata prin bitcoin dar nu am reusit sa fac mai mult in privinta asta fiind ocupat cu alte treburi.
Uitati aici un prireten cum s-a imbogatit:
Il cunosc bine, si-a deschis o agentie imobiliara, si-a luat o casa, si-a luat un seria 7 si si-a mai deschis si un salon de infrumusetare.depinde cat urc.a.. eu am cumparat cand era bitcoinul 7$... am scos cand a ajuns la 1100$ bucata...
deci vreo 180 mii euro profit
In cluj exista si bancomat de bitcoin, astfel incat poti sa ridici banii daca ti pune cineva
Ok ok... Bitcoin pare sa nu mai urce fabulos, dar alte monede noi care dau sa urce ?
Eu investesc in monedele ieftine, ETH este una dintre ele. Are o crestere interesanta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)