Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 38 din 38

Subiect: Bitcoin, moneda momentului

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Nicule, nicule, da sa vezi cand se sparge bula in care traiesti tu...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ni..whatever, din pacate nu pot sa urmaresc ce zici, ce sa mai spun de firul logic. Inca ma mir ca ai reusit sa-ti faci cont.
    Trust, but verify.

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    30
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

Eu nu inteleg deloc ce zice colegul asta al nostru. Odata zice ca: Eu nu as investii nici macar 1 ban in asa ceva... si dupa se lauda ca are portofel cu bitcoins in el. Eu cred ca nu apuca craciunul aici.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Acum pe bune "frate" puteti sa-mi dati cate warninguri vreti dar ce cauta un idiot ca Nicnames pe forum, adica nu ma pot abtine, daca vreti imi spuneti cum si imi dau eu singur minusuri la reputatie.

Daca eu cu vecinii de la tara agreem ca putem sa schimbam intre noi oua si tarate pe capace de bere si ecosistemul incepe sa functioneze ce conteaza ca capacul de bere in sine nu are nici o valoare, daca cineva e de acord sa imi dea 3000 $ pe 1 Bitcoin in momentul asta, si cred ca la 3000 il dau rapid ca parca pretul era peste 3000 ieri atunci nu vad unde e bula.

Sa nu uitam ca Elevetia accepta plata taxelor si impozitelor cu bitcoin, SI de la PC Garage si atle firme romanesti poti cumpara cu BULE-le astea.

Eu nu sunt vre-un adept al BITCOIN, dar orice moneda e vie daca circula, daca cat mai multi oameni o folosesc pentru a primii si a trimite bani. Si toata lumea cumpara bitcoin ca sa creasca nu stiu cat si la un moment dat sa o vanda, adica SPECULA si asta face sa ii creasca artificial valoarea, poate la un moment dat o sa pice, adica ajunge sa valoreze 10 euro un BTC (iau o valoare la intamplare) dar si dupa aceea va putea fi folosita de oameni mai departe pentru tranzactii.

Tehnologia din spate, blocchain este revolutionara si sunt multe alte locuri unde se fac teste pentru a fi implementata, Unul din locurile cele mai smekere unde o vad eu implementata este la protocolul DNS, unde securitatea a facut ceva victime de-a lungul timpului, inclusiv google.ro a avut ceva probleme acum cativa ani parca.

In US el egala si declarata marfa.

@nicnames (nu am nimic cu tine personal) dar de ce naiba te bagi in discutie daca nu ai habar despre ce se vorbeste aici.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Tranzacțiile cu monedele BITCOIN nu sunt impozitate de FINANȚE!

”Instituțiile Băncii Naționale a României și Autorității de Supraveghere Financiară nu consideră că moneda virutală BITCOIN reprezintă monedă electronică sau instrument financiar și nu se poate evidenția un regim fiscal potrivit actualului cadru juridic reglementat. La momentul actual, regimul monedei BITCOIN nu este reglementat legislativ și considerăm că numai după crearea cadrului legal, se va analiza necesitatea reglementării în plan fiscal a acestei probleme”, se arată în răspunsul Ministerului de Finanțe.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Momentan eu am deschis un magazin online care accepta bitcoin. Nu sunt multe produse, dar avem vouchere emag deci cumva pot spune ca poti cumpara produse de la emag cu bitcoin.

fastpay.ro pentru cine e interesat si de asemenea ma puteti intreba mai multe pe private.

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Salutare tuturor,

E foarte important de inteles ca crypto-urile sunt long-term investments din cauza faptului ca sunt foarte volatile si sunt prea multi factori care misca pretul dar si mai ales ca de regula nu vorbim de sume foarte mari investite pt care o crestere de 20-30% sa insemne ceva.

Sunt foarte multe monezi aparute, in momentul de fata sunt peste 1150 tranzactionate pe peste 5800 de platforme online iar cifrele astea cresc zilnic. Unele cresc enorm, altele sunt scam-uri inca din stadiul de ICO, este un mega hipe si sunt multi oameni destepti ce profita de visul oamenilor de a deveni bogati peste noapte.

Cand iti propui ca investesti intr-un crypto, trebuie sa analizezi si sa te informezi, astfel incat sa investesti in tehnologia si scopurile acesteia.

La inceputul lui Aprilie un BTC costa 1000$ iar 6-7 luni mai tarziu a ajuns la aproape 6000$. Toti cei care afirma "e prea scump, nu o sa mai creasca" nu se pot baza pe nimic cand spun asta, iar daca toata lumea ar fi sigur ca va creste din nou de 6 ori in alte 6-7 luni, nimeni nu ar mai vinde si atunci pretul ar scapa de sub control.

E foarte mult de discutat, cititi si informati-va bine, aveti mare grija la ICO-uri si la monezile foarte noi pentru ca acolo sunt tepele mari (chiar daca cateodata exista si surprize cu crestere de 1000% in cateva zile/saptamani .. etc.).

Cat despre legalitate, exista platforme romanesti prin care se poate cumpara BTC si pe care puteti schimba BTC in ron. Bancile sunt doar obligate sa declare automat tranzactiile de peste 15.000 euro, nu vor avea probleme cu banii vostrii, mai ales ca in contul vostru se va vedea o plata de la exemplu SRL catre voi. Se declara profitul la ANAF ca si la castigurile din bursa, se plateste 16% si totul este legal.

Spor!

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Parerea mea ca si miner de BTC , de pe vremea cand era 200 euro bucata(intre timp m-am lasat), BTC este mai sigur decat Leul romanesc si valoarea lui pe piata este mult mai mare decat PIBul nostru,deci..... Este o moneda controlata si detinuta doar de privati,nu ca bancile controlate de stat si de cativa ultra bogati care decid cursul valutar. Atat timp cat nu exista razboaie si cat se vor produce ASIC-uri pt BTC, pretul va creste.

Chiar daca ar veni SOROS si ar cumpara de 18 miliarde USD BTC(aluzie la ONG-urile lui) si ar decide sa le tina 10 ani de ex(sa nu ii ruleze in economie), BTC ar creste natural (total opus oricarei valute),deoarece este o moneda divizibila pana la 0.00000....01 , pe cand monedele "reale", deabia daca au max 20 subunitati.

Cu ocazia asta intelegeti si motivul pentru care bancile si "guvernatorii" care se gandesc la sanatatea noastra,vor sa pastreze banii sub forma de hartie.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut persoana cu experienta in bitcoin
    De Sorin Frumuseanu în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th March 2017, 17:33
  2. Bitcoin
    De puthre în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2011, 11:47
  3. Paypal pe card moneda RON?
    De Balazs Adi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3