De o luna aud numai de tranzactii in bitcoin, si observ o crestere majora a acestei monezi. Sunt curios daca exista printre noi vre.un fericit care s.a imbogatit peste noapte ...
De o luna aud numai de tranzactii in bitcoin, si observ o crestere majora a acestei monezi. Sunt curios daca exista printre noi vre.un fericit care s.a imbogatit peste noapte ...
Sunt legale astfel de discutii? Daca da, din ce am citit pe internet cel putin la ING iti blocheaza contul fara motiv daca faci tranzactii cu bitcoint.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Nu vad de ce sa nu fie legal astfel de discutii atat timp cat este o moneda foarte utilizata. Problema impozitarii banilor cred, ca este mare si foarte multe spalari de bani din ce am inteles au inceput sa se faca. Dar ... in prezent cu bitcoins poti cumpara aproximativ orice vrei casa, masina, vacante .... Ce nu inteleg eu inflatia atat de mare.
Cineva se joaca cu multe miliarde de euro ... si tare imi e ca intr.o zi va scadea brusc ....
Nebunia a început de când Japonia a recunoscut oficial Bitcoin, de asta a crescut prețul atât de mult, însă e cam devreme să vorbim de moneda momentului având în vedere problemele care le poate cauza. Pe deoparte vine cu libertatea de a face tranzacții în care băncile și guvernul să nu se implice, iar pe cealaltă parte este tot mai folosită în black market, trafic de droguri și atacuri ransomware.
M-ai facut sa inteleg multe lucruri acum, dar si curios de altele .... Observ pe zi ce trece limite internetului sunt impinse la maxim .... Si iar vin cu vesnica intrebare ... Cine controleaza toate "jucariile" astea ?
Neoficial, Bitcoin si Ethereum sunt decentralizate, deci cum ar veni, se afla sub controlul pietei. Practic, ca in orice "marfa" tranzactionata, cei care pot impinge volume mari controleaza piata.
Daca va uitati un pic pe grafic la Bitcoin, e fix ca renumita criza a bulbilor de lalele din Olanda, iar istoria se repeta ciclic. O sa se sparga si bula asta la un moment dat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
E pacat ca lumea aude chestii si vorbeste, da nimeni nu pune mana sa citeasca, sa se documenteze si sa inteleaga tehnologia din spate. Eu as zice mai bine sa investiti macar putin in anumite coin-uri cu viitor (care inca sunt ieftine) ca sa nu pierdeti "tren dupa tren". Chiar daca ar fi o bula, de ce sa nu faceti si voi bani? Orice bula a tinut cativa ani buni pana sa explodeze si in tot acest timp, multi oameni au facut bani. Momentan blockchain-ul este inca tanar si nu exista mass adoption. Investiti acum si cand va fi mult mai mediatizat - cash out, daca nu vrei sa tineti long term.
#ParereaMea
Da, insa daca se sparge maine sau cand ajunge la $10.000 face diferenta.
Canada si US au declarat bitcoin drept marfa si se impoziteaza ca orice marfa. Deci acolo e legal.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)