Sunt legale astfel de discutii? Daca da, din ce am citit pe internet cel putin la ING iti blocheaza contul fara motiv daca faci tranzactii cu bitcoint.
Sunt legale astfel de discutii? Daca da, din ce am citit pe internet cel putin la ING iti blocheaza contul fara motiv daca faci tranzactii cu bitcoint.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1706899.0 acum fara misto, chiar cica iti bate politia la usa si ti se inchise contul fara motiv, simplul fapt ca cumperi si vinzi e suficient ca e vorba de bitcoin.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Imi pare rau ca ma bag dar nu exista asa ceva. Am cativa prieteni care tranzactioneaza btc-uri si scot banii doar prin ING (si nu putini bani).
In plus exista si in Romania 2 firme cu platforme online .ro unde poti vinde sau cumpara BTC fara nici un fel de problema, 100% legal. Una dintre ele are si wallet integrat, daca cumperi azi pe 2800$ si peste 3 luni vinzi pe 3300$ faci 500$ profit, te duci la ANAF depui declaratia 200 platesti impozit si totul este 100% legal.
Intr-adevar de regula se recomanda achizitia de monede noi. BTC/ETH/LTC vor creste usor usor de acum incolo si devin rentabile doar pt investitorii cu capital care au obiective long-term insa sunt si alte monede carora le-a crescut pretul si de 10-20-30 de ori in ultimele saptamani. Sunt multe mici, unele costa cativa centi sau mai putin, o singura stire mare despre ele poate insemna o crestere imensa a pretului. E totusi o zona f.riscanta (in mare pentru monedele mici) multe din site-urile f.stabile sunt din .us sau nu accepta decat conturi din us (practic poti crea cont, poti avea un wallet si x currency-uri acolo insa nu il poti verifica cu buletinul si alte cele ... te poti trezi mai devreme sau mai tarziu cu contul inchis sau alte chestii).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)