Verterdi, parerea mea este ca nu ai pus tocmai cu trebuie problema, un pic de diplomatie nu ti-ar strica
Da, ai dreptate in ceea ce spui, ai al dracului de multa dreptate, dar .... cand lansezi un anunt de recrutare, hmmm, parca nu e chiar ceea ce trebuie. Suna ceva de genul, stiu ca sunteti prosti, dar eu va vreau asa si va ofer un salar de 300 de lire. E salariul minim pe economie (sau ma rog, pe undeva pe acolo, nu am stat sa fac calculele exact), care este mult departe de ce se plateste in bransa, dar hey, in lei inseamna o suma.
In locul tau as mai specifica inca ceva, clar si fara echivoc: daca se asigura sau nu cazare, eventual o masa de pranz in cadrul companiei angajatoare, daca se mai ofera altfel de bonusuri, eventual locatia jobului. Daca nu se asigura cazare, angajatorul se ocupa sa il ajute pe cel nou venit sa isi gaseasca o locuinta? Cat costa chiria pe saptamana? La ce alte cheltuieli sa ma astept? (transport, utilitati, orice altceva)
Fara a lamuri aceste aspecte, eu unul personal, ipotetic vorbind, nu as fi interesat de jobul tau. Pentru ca daca, de exemplu, compania ta este locata in Londra, probabil ca cele 300 de lire ajung fix de chirie si mancare, poate daca sunt norocos si de un pachet de tigari
Si atunci de ce as pleca din Romania? Doar pentru a vedea Anglia? nu merci.
Ultima modificare făcută de Robert; 25th March 2016 la 08:29.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!