Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: awsondaj.com este fake?

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Post awsondaj.com este fake?

Buna. Daca nu am postat unde trebuie se poate muta. Azi ma uitam la ce joburi noi au aparut si am dat peste un anunt care zicea ca fac bani online daca particip la sondaje; bineinteles nu cred ca sunt multe site-uri care dau bani pentru completarea chestionarelor dar am intrat pe site-ul din titlu si am zis, hai sa ma inregistrez; cand sa completez campurile cu nume, mail , parola imi apare mesajul ca numele, ip-ul sau adresa de e-mail sunt deja inregistrate. Ok am schimbat numele de cateva ori, apare acelasi mesaj.

Cand am vazut asta am zis sa incerc cu optiunea Mi-am uitat parola. Am scris adresa de e-mail si am cerut recuperare parola; imi apare e-mail iar la user era camp gol iar la parola tot asa.

Acum sunt in dilema: cineva mi-a colectat adresa de e-mail, a creat un user cu acea adresa dar adresa niciodata nu a fost confirmata, acum daca am cerut recuperare parola cred ca era normal sa primesc si numele de utilizator si o parola, dar nu am primit deci siteul este dubios; de ce nu primesc username-ul si parola asociata adresei mele de mail din moment ce eu sunt proprietarul real? Ma gandesc ca site-ul cu pricina are multe conturi create artificial cu adrese de e-mail colectate de pe net si acum nu puteau sa imi dea acces la contul creat. Stiti ce as putea sa fac? Unde sa raportez aceasta problema? Nu vreau sa ii contactez pentru ca nu cred ca se rezolva ceva. Vreau sa ii raportez ca mi-au folosit e-mail-ul meu pentru un cont artificial.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Is profesionisti adevarati, au si pagina de contact, cred ca ai citit-o.
    Spune clar acolo:

...Dar proiectul a fost creat pentru focus-grupurile noastre. Pentru a crea o cercetare și analiză, am creat un alt proiect.

Pentru mai multe informații puteți obține trimițându-ne o cerere.
    Din loc in loc foarte clar se spune: Time is up! Adica trebuie sa mai astepti...

Eu zic sa astepti, sigur te vor contacta ei, par foarte seriosi. Sa-i reclami ca ti-au folosit e-mailul nu prea ai unde si nici cum. Tu cu manuta ta ai scris m-ai sus ca l-ai introdus de mai multe ori la ei pe site...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Tu cu manuta ta ai scris m-ai sus ca l-ai introdus de mai multe ori la ei pe site...
    Nu cred ca au creat un cont utilizant e-mail-ul meu in cateva minute. Contul era creat de mult si de aceea nu mi se permitea sa folosesc aceeasi adresa de e-mail. In fine, sa fie sanatosi.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu sunt de acord cu tine. Dar la o adica ar putea sustine ca tu ai creat contul dupa IP-ul 1.2.3.4, culmea, al tau!
    Site-ul nu e un site ci un ciot, probabil un proiect abandonat. Nu poti pune baza nici pe functionalitati nici pe mesajele de eroare.
    Atata timp cat ai primit de la ei un e-mail pentru recuperarea parolei e clar ca esti in baza lor de date.
    Unde ii reclami si cum dovedesti ca nu te-ai inscris voluntar sau ca nu ai creat tu contul?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Implicit

Ei trebuie sa demonstreze ca s-a confirmat adresa de e-mail. Si apoi de ce nu ma lasa sa resetez parola pt contul creat cu adresa mea de e-mail?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adwords, sau fake?
    De edy12006 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th October 2015, 10:48
  2. Fake pagerank
    De alecs în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 1st October 2010, 12:13
  3. Fake PR
    De paulpadurariu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5