Postat în original de
pushtius1
Si ca sa iti zic de ce vorbesc cu atata lejeritate, este simplu... Am trecut prin atatea chestii personale incat nu dau 2 bani ca au murit 5 barzauni si mie mi-au murit multi, si sigur nu ti-a pasat nici tie nici la aia 5 asa ca pentru ce sa imi fie mila?
Zilnic mor N mii de persoane din diverse cauze, naturale sau ... ce ti se pare mai interesant cancanul asta ca au fost aia omorati acolo sau faptul ca la noi a venit putin ger si au murit cateva persoane nevoiase inghetate (erau in casa noastra), ce iti pare ok aia sau ca la noi au murit nu stiu cati bebelusi intr-o maternitate (au plans francezii pentru noi?) ma opresc aici cu exemple de genul, dar mai zic o alta chestie, am baza pe francezi doar pentru simplul fapt ca ne batjocoresc ca natie si culmea cand ei sunt in belea noi sarim!
Si inca ceva, daca musulmanii aia chiar sunt cei despre care se zvoneste si nu sunt alte "arme ale altora", atunci aceaia sunt francezi din cate am inteles, in concluzie cine a intrat in casa cui? Mie imi seamana a "Stirile de la ora 5" dar ce stiu eu.. n-am timp de tv...