Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: drepturi pe forum

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Privilegiul imi va fi inutil in viitor.

Nu inteleg de unde ai tras concluzia ca ma cred special. Imi place sa citesc forum-ul (o fac de cativa ani, nu-ti trebuie cont) si nu ma bag in discutii fara motiv.
    După cum s-a zis, majoritatea membrilor vechi încearcă să pună accent pe seopedia= comunitate și nu marketplace.

Răspunsurile pe care le-ai primit sunt din cauza mentalității tale, după cum urmează: citești forumul de ani de zile, fără cont. Alegi informațiile care te interesează, te bucuri de timpul oferit de alții pentru a scrie pe forum. De câțiva ani, nu ai scris nimic, mai exact nu ai împărtășit cu nimeni de pe forum nicio informație.

Acum că ai nevoie de ceva, marketplace, ți-ai făcut cont și vrei acces imediat și mai spui că peste 3 luni e prea târziu, mai exact, prezența și implicarea ta pe forum va fi strict pentru propriile interese.

Luând în considerare aceste aspecte, prezența ta este nulă și oricine se poate lipsi de activitatea ta (dacă o putem numi așa).

În continuare îți recomand să te gândești dacă vrei ceva pe termen scurt sau pe termen lung.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Deja bătem câmpii. Hai să îți explic altfel și cu un exemplu concret. Când te duci la cineva acasă și vezi persoana respectivă că se descalță la intrare, faci și tu același lucru din bun-simț. Astfel, arăți că îl respecți și pe deasupra te conformezi acelor reguli. Fiecare ”casă” are regulile sale. Dacă vrei să intri și să te bucuri împreună cu alți membri atunci respecți condițiile. Nu vrei să respecți niște reguli impuse, simplu-- NU INTRI ÎN CASĂ !

Topicul ăsta mie personal mi se pare bătaie de joc. De ce?
    Nu inteleg de ce nu pot avea dreptul sa postez in zona marketplace,
    Simplu, sunt niște reguli de urmat fie că îți plac, fie că nu ! Așa cum tu acasă ai regulile tale, așa le are și SEOPEDIA și e normal să le respecți, nu să faci tam-tam că de ce nu poți posta. Toți am avut la început limitarea, dar nu am sărit în sus că de ce există și ar trebui scoasă

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Prometeu, ai pus bine problema dar interesul nu era pentru mine, ci pentru o parte dintre membrii. Fiind o comunitate inchisa, nu stiu unde isi gaseste locul termenul de "oportunist". Ma rog, nu are sens sa ne certam, voi sunteti mai buni ca mine. M-am resemnat deja.

Paul, cine a sarit in sus ? a fost o intrebare oameni buni..

renunt, e clar..
    Ultima modificare făcută de Twigg; 4th January 2014 la 13:01.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu zic sa nu te resemnezi, esti pe calea cea buna. Deja ai sarit de la 14 la 19, prin acest topic controversat, dar util. Inca 11 comentarii aici si deja ai acces in marketplace.
    Retired

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

M-a amuzat teribil replica ta. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu tine personal nici cu cei nou inregistrati, ci doar cu aceasta mentalitate a ta. Sincer sa fiu, eu cand m-am inregistrat am stat mult mai mult pe "tusa" cu toate ca poate din prima zi doream sa postez la market place, ironia e ca dupa ce am primit privilegiul a mai durat ceva vreme pana am si postat acolo. Daca astepti, urmaresti totul, intelegi cum functioneaza treaba aici, iti dai seama inainte sa postezi ca urmeaza sa spui o prostie si respecti, atunci vei fi respectat si vei avea viata lunga aici, altfel te vei "pierde" la fel ca multi altii! Aici se intra greu dar de iesit sa face usor! Multa bafta in continuare!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Total offtopic:
    @Twigg, te-as sfatui sa renunti la tonul usor ironic. Nu " ne-am pierdut mintile" niciunul dintre noi. Asa cum ti-ai explicat colegii, exista un regulament. Bun, rau, trebuie respectat. Fara exceptii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Prometeu, ai pus bine problema dar interesul nu era pentru mine, ci pentru o parte dintre membrii.

renunt, e clar..
    În online de multe ori nu ne facem înțeleși. După cum ai pus problema, primul gând ar fi că-ți urmezi propriile interese, când la fel de bine ar putea fi vorba despre ceva colaborări avantajoase membrilor.

În orice caz, regulamentul este pentru a proteja comunitatea și nu se pot face excepții, sau nu e indicat, indiferent de situație.

Mult succes în online!

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Total offtopic:
    @Twigg, te-as sfatui sa renunti la tonul usor ironic. Nu " ne-am pierdut mintile" niciunul dintre noi. Asa cum ti-ai explicat colegii, exista un regulament. Bun, rau, trebuie respectat. Fara exceptii.
    scuze

Daniel Stroe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th September 2013
    Locaţie
    CALARASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    126
    Putere Rep
    23

Implicit

Si uite-asa... mai ai putin si postezi in market !

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu cred ca nu o sa reziste mult pe acest forum.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. drepturi brand
    De N. Iulia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th September 2012, 16:12
  2. Drepturi de autor !
    De N.Paul în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th June 2012, 00:00
  3. Drepturi de autor pe sigla?!
    De Balazs Adi în forumul Client side
    Răspunsuri: 7