M-ar interesa daca exista vreun site pentru inregistrare sigla (logo) OSIM lucreaza si cu persoanele fizice fara firma, la drepturile de autor pe aceea sigla. Bineinteles contracost, sau trebuie umblat pe la finante?! Stie careva cum e treaba?
M-ar interesa daca exista vreun site pentru inregistrare sigla (logo) OSIM lucreaza si cu persoanele fizice fara firma, la drepturile de autor pe aceea sigla. Bineinteles contracost, sau trebuie umblat pe la finante?! Stie careva cum e treaba?
Ultima modificare făcută de Balazs Adi; 13th January 2011 la 05:23.
Te rog sa reformulezi, cel putin eu nu ma prind ce incertitudini ai.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Inainte sa investesti in asta, de avut in vedere si ce poti face efectiv cand iti vezi copiata sigla/opera pe X-Y siteuri.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E destul de multa munca sa iti inregistrezi la OSIM ceva ... iar in acei euroi intra si taxele de la OSIM (daca nu ma insel) care sunt si alea ceva ... eu stiam totusi ca e un pic mai mult decat 450 de euro ...
Dar daca iti faci un brand cunoscut pe toata RO ... care se merita sa il protejezi ... de ce nu ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Eu am inregistrat asta la ei si m-a costat 650 euro (dai un ban si stai in fata) mai ales ca am investit foarte mult in Cartuse-Imprimante.Net
![]()
Ultima modificare făcută de Razvan Badu; 13th January 2011 la 15:00.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)