In ultima vreme am cumparat aprox. 100 domenii mai ales pe com.
Am scris cateva mailuri la siteuri specializate in vanzarea domenilor si am atasat si lista de domenii insa fara a pune pretul (la un site f. cunoscut am pus si preturile de start auction dar cred ca renunt desi m-au acceptat cu greu).
Alt site de specialitate este buydomains.com - se pare ca se patrunde destul de greu si la ei ca sa iti listeze domenile.Acuma nu stiu daca eu le-am nimerit de incercat am mai incercat cu alte domenii ex:welcome-to-new-york.com sau welcomeintokyo.com nu sunt listate la ei.
Ce m-a surprins faptul este ca nu m-au contact inapoi sa imi ofere un raspuns pozitiv sau negativ.
Cautand asa fara noima pe la ei prin site dau de cateva domenii ale mele printre care: gpsmap.biz (listat la 15000$ - ?!?!?) , welcometofiji.com (800$) , bigdownload.net 4100$ , bigupload.co.uk 5000$ , si lista ar putea continua.
Acuma sa nu intelegi ca ma plâng (listare gratuita si preturi bune) m-au acceptat eu am institat de nenumarate ori la buydomains.com insa cine a stabilit preturile pentru fiecare domeniu in parte (din portofoliu meu) listat la ei?!

Răspunde cu citat