Daca o vreti mai mare de 1TB, gasiti la chineji, de 10TB.
![]()
Daca o vreti mai mare de 1TB, gasiti la chineji, de 10TB.
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
15. un roman simplu, fara cunostinte SEO sau apropiate, saturat de saracie, se decide intr-o zi sa-si faca un blog in care sa-si verse amarul, doar-doar i-o mai trece supararea. pagina pe care si-a infierat supararea s-a numit tot romaneste de simplu, "sunt sarac". google si-a trimis spionii pe acolo si, dupa ce astia i-au dat raportul, vazand tristetea romanului simplu, s-a hotarat sa-i fie nas si sa-i boteze pagina si ca sa ramana in pas cu traditia si trairile, i-a spus "sunt-sarac.html".
dupa o vreme, romanul nostru simplu da lovitura la loto si se imbogateste. bucuros, vrea sa stearga urmele chinului din trecut si sterge tot continutul paginii "sunt sarac", scrie o poveste frumoasa cu feti-frumosi, si schimba si titlul paginii in "sunt bogat".
desi bogat - de-acuma - si (pseudo)fericit, romanul nostru simplu are acum alta problema: nasu'sau google nu vrea in ruptul capatului sa schimbe numele la copil in "sunt-bogat.html", asa ca pompoasa-i pagina "sunt bogat" ramane la adresa "sunt-sarac.html".
cum poate bietul nostru roman simplu sa-l induplece pe nasu'sau?
Pe cand un 259 despre cele mai tari tips & tricks despre seo, diferite metode white&black, free stuff si etc?
Sa vad ce activitate va fi acolo...
Vand Advertoriale (pr 5)
Google anunta ca urmatorul update se va numi "Vlad Tepes". Mai e nevoie sa va descriu ce se va intampla in cazul in care veti fi penalizati?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)