Un articol interesant si care cred ca merita "disecat".
Google Experts Answer your SEO Questions
Un articol interesant si care cred ca merita "disecat".
Google Experts Answer your SEO Questions
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
1. Q13 a fost definitiv cea mai interesanta din punctul meu de vedere.
2. http://googlewebmastercentral.blogsp...-scrapers.html - Un raspuns pentru multi dintre utlizatorii SeoPedia care au ridicat problema de nenumarate ori.
3. "On the other hand, being selective and preferring quality sites to link to might help in how Google perceives your site.". Se pare ca si ei recunosc ca link-urile outbound influenteaza modul in care Google iti "vede" website-ul.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 27th September 2010 la 02:25.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mda, acum pot sa dorm linistit... Sau mai bine nu.
Cristi, tu crezi tampeniile alea? Cred ca viata bate filmul, si daca vrei iti pot arata zeci de exemple unde copia apare inaintea articolului original... Google nu e atat de perfect pe cat crede el sau vrea sa para ca este.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 27th September 2010 la 12:53.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Rares, sunt convins ca este vorba despre majoritatea cazurilor. Nimic nu este perfect asa este. Dar sunt absolut convins ca in majoritatea cazurilor, isi face treaba. Intotdeauna va fi cineva care nu se include in acea majoritate, si este normal sa fie dezamagit si sa nu aiba incredere in "sistem", aka Google.
Tot ce am vrut sa spun este ca, in cele mai multe cazuri, Google isi face datoria.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sunt cateva intrebari faine si raspunsurile sunt destul de detaliate.
Pe langa Q13 as adauga si Q19 cu nofollow on javascript![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)