+2 si e fix numarul meu de pantofi.
Daca urmariti atent 42 e raspunsul la majoritatea intrebarilor despre SEO.
Probabil nu e doar o coincidenta ca 258 e multiplu de 42.
Retired
Va multumesc pentru raspunsuri (nu lui cerga si dan). Am comandat de la Pute pachetul de 42, am platit, urmeaza sa aflu ulterior cate zero-uri are dupa 42. El a zis sa platesc 42 euro momentan, urmand sa-mi spuna pe parcurs daca este 42, 420, 4.200, 42.000, 420.000, 4.200.000 etc. Nu e o problema baniii, are balta peste si pescarul pescuieste.
Am luat si de la Kidu o pereche de tenesi 44, datorita acestui post. Nu stiam ca poarta 44, asa ca i-am dat un Pm, daca vrea un troc, eu dau link-uri fashion, el da ce are prin casa 44. Merci seopedia!
In rest, 2 raspunsuri complet aiurea, trolleri, dar m-am obisnuit. Nu poate omu sa bea o bere rece, iarna, la -50, ca pac-pac apare si Dan, sa-mi vanda un HACKintosh. Las-o-in-colo de treaba si hai sa bem o bere rece la Sidney ca sunt +45C, fete calde, bere rece, apa calda, venim luni inapoi. Mergeti?
Propun sa trecem la 15, intrebarea Hackunei Mâțată.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
15
Dragă Hakună Mâțată,
De principiu, cu o miue de euro se paote face SEO cat cuprinde.
In sensul ca daca SEO s-ar masura in kilograme, ar veni cam 12 kg de SEO. 8 euro pe suta de grame. 0.08 euro pe gram.
Dar cum nu exista o unitate de masura standardizata pentru SEO, iti voi raspunde in metri.
R: 258 de metri de SEO.
Trust, but verify.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Foarte buna observatia, indiferent ca este complet si iremediabil/a offtopic.
tom: piramida
dan: romb
2dor : patrat
pute: cerc
kidu: con
roby: pentagon
cerga: hexagon
kleampa: tetraedru
lovefile: punct
Dr-vali: prisma
isky: parabola
mâța(ta):paralelogram
krumel: elipsoid
etc. In rest, nu prea am vazut face-in-face alti useri.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)