42
*negociabil
Versiune printabilă
+2 si e fix numarul meu de pantofi.
Daca urmariti atent 42 e raspunsul la majoritatea intrebarilor despre SEO.
Probabil nu e doar o coincidenta ca 258 e multiplu de 42.
Va multumesc pentru raspunsuri (nu lui cerga si dan). Am comandat de la Pute pachetul de 42, am platit, urmeaza sa aflu ulterior cate zero-uri are dupa 42. El a zis sa platesc 42 euro momentan, urmand sa-mi spuna pe parcurs daca este 42, 420, 4.200, 42.000, 420.000, 4.200.000 etc. Nu e o problema baniii, are balta peste si pescarul pescuieste.
Am luat si de la Kidu o pereche de tenesi 44, datorita acestui post. Nu stiam ca poarta 44, asa ca i-am dat un Pm, daca vrea un troc, eu dau link-uri fashion, el da ce are prin casa 44. Merci seopedia!
In rest, 2 raspunsuri complet aiurea, trolleri, dar m-am obisnuit. Nu poate omu sa bea o bere rece, iarna, la -50, ca pac-pac apare si Dan, sa-mi vanda un HACKintosh. Las-o-in-colo de treaba si hai sa bem o bere rece la Sidney ca sunt +45C, fete calde, bere rece, apa calda, venim luni inapoi. Mergeti?
Propun sa trecem la 15, intrebarea Hackunei Mâțată.
15
Dragă Hakună Mâțată,
De principiu, cu o miue de euro se paote face SEO cat cuprinde.
In sensul ca daca SEO s-ar masura in kilograme, ar veni cam 12 kg de SEO. 8 euro pe suta de grame. 0.08 euro pe gram.
Dar cum nu exista o unitate de masura standardizata pentru SEO, iti voi raspunde in metri.
R: 258 de metri de SEO.
Foarte buna observatia, indiferent ca este complet si iremediabil/a offtopic.
tom: piramida
dan: romb
2dor : patrat
pute: cerc
kidu: con
roby: pentagon
cerga: hexagon
kleampa: tetraedru
lovefile: punct
Dr-vali: prisma
isky: parabola
mâța(ta):paralelogram
krumel: elipsoid
etc. In rest, nu prea am vazut face-in-face alti useri.