Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Ma rog, s-ar putea intelege din ce am zis ca tu sau alti content-writeri n-aveti talent. Habar n-am sincer, unii cu siguranta au, poate si tu ai, no idea. Dar nu poti face performanta cand te chinui sa scrii cat mai mult si cat mai repede ca sa-ti ajunga banii. Si adevarul este ca sunt putini clienti care ar plati pentru calitate. Si daca il gasesti pe clientul respectiv si te rupi de scrisul "la kilogram", cand se rupe filmul cu clientul ramai somer.
E irelevant ce se intelege, din pc meu de vedere.

Ai punctat bine faptul ca din ce in ce mai putini platesc pentru calitate. Nu putini au fost cei care mi-au zis in fata ca au gasit pe X care scrie pe 3 lei. Le-am urat bafta si toate cele bune.

In ceea ce ma priveste, am stabilit un target: in jur de 140 de lei pe 8 ore strasnice de munca. Scris incontinuu. Plus o ora pentru eventualele corectari. In momentul in care am vazut ca da cu virgula, asa cum i-am raspuns si celui care renuntase la mine, am cautat orice altceva, ptr ca dpdv meu de vedere nu merita sa faci asa ceva pe mai putin decat stabilisem initial.

E simplu. Ala scrie pe 3 lei ptr ca-l tine ma-sa in camin pe 90 de lei chirie/luna si isi permite. Eu am alte cheltuieli. Evident, asta nu exclude faptul ca X poate scrie mult mai bine decat mine, chiar si pe sume derizorii.

Altfel, il asteptam pe casperel sa ne lamureasca daca e content sau copy writing.

P.S: In definitiv, fiecare isi pretuieste timpul liber cum crede de cuviinta.