Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Realitate sau doar intamplare ?

Afișare hibrid

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ma rog, s-ar putea intelege din ce am zis ca tu sau alti content-writeri n-aveti talent. Habar n-am sincer, unii cu siguranta au, poate si tu ai, no idea. Dar nu poti face performanta cand te chinui sa scrii cat mai mult si cat mai repede ca sa-ti ajunga banii. Si adevarul este ca sunt putini clienti care ar plati pentru calitate. Si daca il gasesti pe clientul respectiv si te rupi de scrisul "la kilogram", cand se rupe filmul cu clientul ramai somer.
    E irelevant ce se intelege, din pc meu de vedere.

Ai punctat bine faptul ca din ce in ce mai putini platesc pentru calitate. Nu putini au fost cei care mi-au zis in fata ca au gasit pe X care scrie pe 3 lei. Le-am urat bafta si toate cele bune.

In ceea ce ma priveste, am stabilit un target: in jur de 140 de lei pe 8 ore strasnice de munca. Scris incontinuu. Plus o ora pentru eventualele corectari. In momentul in care am vazut ca da cu virgula, asa cum i-am raspuns si celui care renuntase la mine, am cautat orice altceva, ptr ca dpdv meu de vedere nu merita sa faci asa ceva pe mai putin decat stabilisem initial.

E simplu. Ala scrie pe 3 lei ptr ca-l tine ma-sa in camin pe 90 de lei chirie/luna si isi permite. Eu am alte cheltuieli. Evident, asta nu exclude faptul ca X poate scrie mult mai bine decat mine, chiar si pe sume derizorii.

Altfel, il asteptam pe casperel sa ne lamureasca daca e content sau copy writing.

P.S: In definitiv, fiecare isi pretuieste timpul liber cum crede de cuviinta.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Din pacate nu prea exista content writeri buni, pentru ca nu exista oameni care sa ii plateasca la adevarata valoare si sunt obligati sa scrie la kilogram pentru a-si asigura un buget cat de cat consistent. Am dat de oameni care voiau sa ofere 0.5 lei/100 de cuvinte si ce este tragic este faptul ca aveau doritori. Ce fel de calitate poate sa existe in articolele respective, atata vreme cat intr-o ora se pot face maxim 7-8 lei? E adevarat, daca stai si aduni ora cu ora, iti va da un salariu ceva mai mare decat salariul minim, dar jobul de content writer nu este job de salariu minim, pentru ca necesita efort psihic sustinut. Cred ca ar trebui sa se faca niste reguli ale content writerilor, care sa precizeze pretul minim pe suta de cuvinte, sub care sa nu poata scadea nimeni, dar si niste reguli de bun simt: exprimare corecta, gramatica perfecta si texte originale.
    Ofer servicii de content writing !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domenii .co si .com la name.com cu doar 7,77$
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th February 2011, 19:22
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st February 2010, 13:00
  3. Over Optimization - realitate sau nu ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th August 2009, 11:59
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th September 2007, 18:57
  5. doar 5 rezultate
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th June 2006, 12:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente