Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Finantare pentru realizarea unui website prin campanie de crowdfunding

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit Finantare pentru realizarea unui website prin campanie de crowdfunding

Impreuna cu sotia mea (mai degraba invers), am creat pe facebook o comunitate de mame care isi doresc sa lucreze de la domiciliu sau part time pentru a avea mai mult timp pentru copiii lor. In doua saptamani s-au strans 600 de aprecieri, un numar relativ mic, dar cresterea a fost absolut organica si comunitatea este foarte omogena si activa. Numai in ultimele zile, datorita paginii si-au gasit de lucru patru mame, am organizat un curs gratuit de cusut ii, am gasit 3 speakeri pentru un eveniment pe care il organizam la mijlocul lunii si sapte traineri dispusi sa realizeze cursuri online sau offline in mai multe orase din tara.

Pentru ca ideea noastra a fost primita foarte bine, am hotarat sa cream o platforma online de joburi pentru work at home moms. In primul rand din cauza costurilor relativ ridicate, dar si pentru ca ne dorim sa implicam cat mai multe persoane (nu numai financiar), am initiat o campanie de crowdfunding pe o platforma romaneasca link Este activa de cateva ore si se intinde pe 45 de zile.

La finalul campaniei, daca reusim sa strangem suficient de multi bani, vom incepe munca efectiva la site si infiintarea asociatiei. Daca nu, o vom realiza cu buget restrans si functionalitati de baza, pregatiti sufleteste de o crestere lenta

Rog persoanele carora acest proiect li se pare de promovat sa o faca: un share, un tweet, un articol, orice este binevenit. Chiar si un comentariu aici. Multumesc.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Sfatul meu e sa scoti aia cu
    "Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni" ca dupa ce am citit-o, mi s-a blocat creierul si n-am mai putut iesi din starea aia decat dupa ce am inchis tabul din browser.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Am modificat, just to be sure. Intrebasem mai multe persoane, nimeni nu a remarcat ceva aiurea acolo, dar recunosc ca nu eram 100% sigur de citatul ala. Multumesc pentru feedback.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc membrilor forumului care sprijina proiectul. S-au strans pana acum 210 euro de la 12 persoane, iar pagina proiectului a fost promovata prin aproape 400 de share.uri direct de pe we-are-here.ro, plus alte cateva sute pe fb. S-a scris despre WAHM Romania pe romaniapozitiva.ro, totb.ro, garbo.ro, meseriadeparinte.ro, imaginepeople.ro, revistabulevard.ro. Urmeaza articole pe sfatulmamicilor.ro, blog.mamicamea.ro si ziare.com.

Pagina comunitatii a ajuns la aproape 1300 de like.uri. S-au alaturat campaniei 20 companii si organizatii (pukkafood.ro, fundatiacaleavictoriei.ro, bacaniacusuflet.ro, biolandia.ro, soapmill.ro, hranatate.ro, clouboutique.ro, soapbazar.ro, totuldespreraw.ro, Alchemy, Arta La Purtator, Bawdy, bioarmonia.ro, serendipity.ro, reverto.ro, Tehnici De Cusut Romanesti).

Promit sa revin peste o saptamana cu evolutia promovarii online. Daca aveti sugestii pentru promovarea campaniei, ar fi de mare folos.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    Multumesc membrilor forumului care sprijina proiectul. S-au strans pana acum 210 euro de la 12 persoane, iar pagina proiectului a fost promovata prin aproape 400 de share.uri direct de pe we-are-here.ro, plus alte cateva sute pe fb. S-a scris despre WAHM Romania pe romaniapozitiva.ro, totb.ro, garbo.ro, meseriadeparinte.ro, imaginepeople.ro, revistabulevard.ro. Urmeaza articole pe sfatulmamicilor.ro, blog.mamicamea.ro si ziare.com.

Pagina comunitatii a ajuns la aproape 1300 de like.uri. S-au alaturat campaniei 20 companii si organizatii (pukkafood.ro, fundatiacaleavictoriei.ro, bacaniacusuflet.ro, biolandia.ro, soapmill.ro, hranatate.ro, clouboutique.ro, soapbazar.ro, totuldespreraw.ro, Alchemy, Arta La Purtator, Bawdy, bioarmonia.ro, serendipity.ro, reverto.ro, Tehnici De Cusut Romanesti).
    Faceti si voi si un site, puteai sa ceri ajutorul direct la promovare, mi la cerut sotia ta pe facebook
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Siteul exista Work At Home Moms Romania | Creează în familie! , dar nu are decat o pagina statica asa ca am preferat sa promovam pagina de fb. Acolo se intampla deocamdata totul. Da, mi-a spus sotia multumim!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Campania s-a incheiat. Desi nu a fost stransa suma propusa, a fost atins si chiar depasit nivelul minim de finantare. Mai exact, au fost stransi 880 de euro, bani relativ suficienti pentru realizarea unui site modest dar cu toate functionalitatile necesare pentru inceput.

Mai mult, campania a fost de mare folos pentru promovarea initiativei sociale Work At Home Moms Romania. Datorita ei am cunoscut oameni care ne sprijina sau ne vor sprijini de la inceputul anului viitor. Nu este aici locul sa enumar proiectele pe care le vom initia in 2014, mai vreau doar sa incurajez membrii Seopedia care doresc finantare prin crowdfunding: nu aveti nimic de pierdut daca luati serios in calcul varianta crowdfundingului. Va prezentati si sustineti ideea, raspundeti la toate intrebarile (toate) si cu ocazia asta veti afla chiar si voi lucruri noi despre proiectul vostru. Spor!

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Este adresat doar oraselor precum Iasi,Cluj,Bucuresti?
    Veti incepe cu un oras si pe urma continuati cu altul sau cum?
    Ultima modificare făcută de Analiză; 20th December 2013 la 14:38.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Am inceput in Bucuresti si vom continua tot aici. In urmatoarele 6 luni vom infiinta o fabricuta, un atelier/scoala de croitorie. Suntem siguri ca exista cerere in toata tara, dar avem nevoie de cateva ateliere-pilot in Bucuresti, pentru a putea testa si dezvolta capacitatea noastra organizatorica, in primul rand. Avem investitori si proiecte de finantare depuse, abia asteptam sa inceapa noul an. Daca esti din alt oras decat Bucurestiul si esti curios de ce facem, te rog sa ma contactezi pe privat sau la mail contact at wahm.ro si iti voi da cu placere mai multe detalii.

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Un proiect foarte interesant, pentru care tin sa te felicit. Imi creste inima cand vad oameni care dezvolta astfel de proiecte ci nu doar siteuri pentru monetizare. Voi urmari ca in urmatoare perioada sa ma implic si eu in cateva proiecte umanitare sau de acest gen pentru ca in ultima vreme doar am muncit, de dimineata pana noaptea, zi de zi, si am uitat sa mai si traiesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th May 2013, 16:19
  2. cine ma poate ajuta cu realizarea unui site in joomla pentru comuna mea?
    De westzone în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2013, 13:18
  3. Caut freelancer(eventual firma) pentru realizarea unui miniportal
    De Robert în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th January 2009, 16:26
  4. Caut persoana pentru realizarea unui newsletter
    De coriolan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2008, 00:26
  5. realizarea unui site gen dota-league.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2008, 22:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •