Impreuna cu sotia mea (mai degraba invers), am creat pe facebook o comunitate de mame care isi doresc sa lucreze de la domiciliu sau part time pentru a avea mai mult timp pentru copiii lor. In doua saptamani s-au strans 600 de aprecieri, un numar relativ mic, dar cresterea a fost absolut organica si comunitatea este foarte omogena si activa. Numai in ultimele zile, datorita paginii si-au gasit de lucru patru mame, am organizat un curs gratuit de cusut ii, am gasit 3 speakeri pentru un eveniment pe care il organizam la mijlocul lunii si sapte traineri dispusi sa realizeze cursuri online sau offline in mai multe orase din tara.
Pentru ca ideea noastra a fost primita foarte bine, am hotarat sa cream o platforma online de joburi pentru work at home moms. In primul rand din cauza costurilor relativ ridicate, dar si pentru ca ne dorim sa implicam cat mai multe persoane (nu numai financiar), am initiat o campanie de crowdfunding pe o platforma romaneasca link Este activa de cateva ore si se intinde pe 45 de zile.
La finalul campaniei, daca reusim sa strangem suficient de multi bani, vom incepe munca efectiva la site si infiintarea asociatiei. Daca nu, o vom realiza cu buget restrans si functionalitati de baza, pregatiti sufleteste de o crestere lenta
Rog persoanele carora acest proiect li se pare de promovat sa o faca: un share, un tweet, un articol, orice este binevenit. Chiar si un comentariu aici. Multumesc.

Răspunde cu citat