Eu zic ca pe viitor va produce mai mult de 1 euro, eu cred ca are potential si cu putina munca poate aduna multi vizitatori! Mai ales cu cateva idei bune ar putea ajunge de top si beneficii or sa fie nu doar banesti, sub fiecare postare va fi o scurta descriere a celui care a scris-o cu site-ul personal multe altele.. Nu am eu o viziune perfecta despre cum o sa fie in viitorul apropriat sau departat site-ul dar sunt convins ca impreuna cu cativa oameni de incredere si interesati o sa fie bine, Eu sunt de parere ca se merita. Acum nu toti suntem la fel !
![]()

, eu cred ca are potential si cu putina munca poate aduna multi vizitatori! Mai ales cu cateva idei bune ar putea ajunge de top si beneficii or sa fie nu doar banesti, sub fiecare postare va fi o scurta descriere a celui care a scris-o cu site-ul personal multe altele.. Nu am eu o viziune perfecta despre cum o sa fie in viitorul apropriat sau departat site-ul dar sunt convins ca impreuna cu cativa oameni de incredere si interesati o sa fie bine, Eu sunt de parere ca se merita. Acum nu toti suntem la fel !

[/QUOTE]