Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 75 din 75

Subiect: Formare echipa TopMonden.ro !

Afișare hibrid

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

On: Da.

Off: De o saptamana incoace am inceput sa citesc cam ce s-a scris pe seopedia in ultimele 2-3 luni pentru ca nu am mai putut sa ma implic cum mi-as fi dorit, mai mult am urmarit discutiile. Chiar imi pare rau, promisesem unei persoane ca o voi ajuta cu ceva si nu am mai putut sa ma tin de cuvant. In fine, dupa ce am citit tot topicul asta ma gandeam ca ar fi bine sa facem un top cu cele mai tampite topicuri de pe aici. Topicul asta ar fi cel putin in top 10.

@haos: Nu esti (singurul) nebun. Inca de la pagina a3a incepusem sa ma gandesc la acelasi lucru, ca isi bate joc de useri, intentionat sau nu. Ii tin minte topicurile cu mierea de albine... cele mai minunate intrebari pe care le putea pune cineva pe acest forum le-am citit acolo.

P.S.:

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru Ben Gates, istoria nu este doar cea ce s-a petrecut intr-un trecut indepartat, pe jumatate uitat. Pentru el istoriea este vitala si uneori ghiar ofera posibilitatea de a gasi comori extraordinare. Dupa ultima sa descoperire a comori Cavalerilor Templieri Ben Gates (Nicolas Cage) devine cel mai cunoscut vanator de comori al lumi, desi el a preferat sa spuna lumi ca este un protector de comori.
    Asta numa' asa, pe scurt, la o prima vedere. Bineinteles, nu am mai corectat virgulele si nici nu comentez despre modul de exprimare. Dar daca in 20 de cuvinte ai 5 cuvinte scrise gresit, ei bine, poate domeniul tau sa aiba tot potentialul din lume, ca tot degeaba...
    Gata, asta e ultimul meu post pe thread-ul asta.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am mutat postul la bar / lobby. Nu as vrea sa se transforme intr-al doilea postez pentru un prieten, asa ca inchid postul aici.

Consider ca s-a discutat destul pe aceasta tema si s-au dat suficiente sfaturi.

Aradean, te asteptam sa ne dai lectii peste un an, asa cum ai promis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand topmonden.net
    De Popa Flavian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th March 2012, 18:30
  2. Noua echipa de moderare
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd March 2009, 11:56
  3. Caut echipa
    De roooney7 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd June 2008, 12:52
  4. Sponsorizare echipa de fotbal
    De adizbang_tv în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2008, 00:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •