Aradean, eu n-am zis ca nu ai realizat nimic, eu ma refer de atitudinea de mai sus: este aceeasi ca pana acum, la fel ca anul trecut. Se numeste profitorie. Ceri o informatie, si apoi, inca una, si apoi inca una.. la infinit. Nu participi cu absolut nimic. Cauti doar sa ti se dea mereu pe tava.
Uite, iti vorbesc foarte serios, studiez comportamentul uman de peste 20-25 de ani, talentul tau de a "vraji" oameni este unul nativ si asta e ceva rar. Ma impresioneaza usurinta cu care ii manipulezi. Sfatul meu este sa iti canalizezi acest talent spre alte medii cum ar fi politica sau vanzarile. Cu siteurile n-o sa faci niciodata bani adevarati, dar in vanzari, un asemenea talent ca al tau iti poate aduce nu unul, ci chiar mai multe yachturi.
Pana una alta, eu iti multumesc pentru prestatia de pe forum, e cel mai amuzant show cand privesc usurinta cu care "farmeci" si manipulezi audienta. Jos palaria.
PS: matei, acelasi lucru l-am zis si eu acum un an, dar, dupa cum se dovedeste, talentul lui aradean de a manipula conversatiile invinge orice astfel de remarca.