Vreau sa infiintez o echipa de baieti in care sa ne facem o firma de inscris siteuri manual in directoare,ingrijiri siteuri , forumuri etc... .Toti cei care vreti si sunteti de acord trimeteti un PM
Vreau sa infiintez o echipa de baieti in care sa ne facem o firma de inscris siteuri manual in directoare,ingrijiri siteuri , forumuri etc... .Toti cei care vreti si sunteti de acord trimeteti un PM
Ultima modificare făcută de roooney7; 23rd May 2008 la 17:44.
Daca nu doresti sa primesti spam pe adresa aceea, iti recomand sa o editezi in formatul user [a] mail.com
K o sa fac.
nu ai vrea sa faci asa ceva crede-ma....eu lucrez la o frima de optimizare si marketing din piatra neamt si am angajat care introduce in 700 de directoare pe zi.....si fara masaj si intretinere nu rezista...adik ma refer ca e super multa munk daca vrei sa ai rezultate pentru clientii tai....
boghitza, poate ca angajatului tau i-ar prinde bine niste ajutoare.. sfat: mareste personalul!! daca se merge pe ideea de lucru in echipa, se schimba putin situatia: oamenii vor fi putin mai relaxati pt ca se vor completa unii pe altii, rezultatele vor fi mult mai bune pentru ca o data cu numarul de angajati creste randamentul.
si ca sa revenim la subiectul initial. ideea nu e rea deloc, trebuie doar sa gasesti oamenii potriviti si sa va intelegeti de la bun inceput care e partea fiecaruia.
Ultima modificare făcută de crash; 27th May 2008 la 18:44.
keep dreaming...
eu zic sa-ti faci o alta afacere din care sa iasa bani nu ochii din cap
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
eu recomand imobiliare....sau mai misto...firma de tuning, orice zidar vine cu bmw din italia...sorry for offtopic
ai dreptate, m-am dat prea barosanam un coleg, defapt o colegutza o seoitza
....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)