Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: eMag joaca tare..

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Foarte multe din produsele alea sunt la capat de viata si in urmatoarea perioada vor aparea modelele care le vor inlocui. Probabil vor sa scape de stocuri pana nu e prea tarziu. Sa nu crezi ca le vand in pierdere...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Foarte multe din produsele alea sunt la capat de viata si in urmatoarea perioada vor aparea modelele care le vor inlocui. Probabil vor sa scape de stocuri pana nu e prea tarziu. Sa nu crezi ca le vand in pierdere...
    Pana apar modele noi, mai dureaza. Sunt convins ca nu vand in pierdere, tocmai de accea NU inteleg cum au astfel de oferte.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Inseamna ca si-au scos deja banii pe ele.. asa ca acum, pot sa le dea si la jumate de pret. N-ai cum sa nu intelegi asta
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Tom, BF e mai putin cunoscut in Romania decat Craciunul. Azi am vizitat toate hypermarketurile importante de la mine din oras si absolut toate aveau parcarile atat de pline, incat trebuiau sa parcheze oamenii si printre blocurile din apropiere.

In plus am un stand promotional in Real din care am observat o adevarata inundatie de cumparaturi. O fi din cauza sfarsitului lumii, o fi din cauza ca ii dau banii afara din casa pe Romani, nu stiu.. un singur lucru e cert - Craciunul bate BF cam de aici pana dincolo de stele

LE: Unele preturi, sigur sunt lichidari de stoc..
    Eu nu-mi fac cumparaturile in ro de 5 ani, doar mancare si uzul necesar, asa ca nu cunosc offline.

Da, din ce vad e haos peste tot, dar asta din cauza ca lumea nu are timp de cumparaturi in fiecare zi, si alearga dupa ce au nevoie: brand, mancare......

Un lucru oricum e clar: ROMANII au BANI!

Deci, daca se vinde bine de craciun, cum are F64 ofertele respective?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Un lucru oricum e clar: ROMANII au BANI!
    Sa nu spui asa ceva cu voce tare, ca nu ne mai dau astia de la UE bani, ca ei cred ca romanii sunt saraci de cersesc pe la ei
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Sa nu spui asa ceva cu voce tare, ca nu ne mai dau astia de la UE bani, ca ei cred ca romanii sunt saraci de cersesc pe la ei
    Pai e "haos" peste tot, se cumpara in disperare orice! In concluzie : estem banu! (nu se traduce fraza )

Au nevoie doar de oferte, ca bani sunt destui. Pacat ca e netul atat de slab.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu va ambalati, sunt bani la birocratii care au fost hraniti bine anu asta electoral cu bani imprumutati, statul schimba la greu valuta luata cu-mprumut si tine leul tare, sa tot faci la importuri profitabile dar de la anul incep scadentele la datorii...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Deci, daca se vinde bine de craciun, cum are F64 ofertele respective?
    Nu stiu cum de au ofertele alea dar un lucru e cert. F64 a dat dovada ca e cel mai serios magazin online din Romania iar de customer service ... ireprosabil . Pentru cei ce n-au vizitat pana acum showroomul pot da o tura pana acolo sa se convinga. Atmosfera relaxa(n)ta si extrem de amicala .
    Ofertele astea se potrivesc ca o manusa de fapt cu atitudinea generala pe care o proiecteaza f64 clicntilor sai. Eu personal si daca as vedea o super mega bomba oferta la F64 ce ar sfida orice logica tot nu cred ca as putea fi suspicios
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st December 2012 la 10:44.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Nu stiu cum de au ofertele alea dar un lucru e cert. F64 a dat dovada ca e cel mai serios magazin online din Romania iar de customer service ... ireprosabil . Pentru cei ce n-au vizitat pana acum showroomul pot da o tura pana acolo sa se convinga. Atmosfera relaxa(n)ta si extrem de amicala .
    Ofertele astea se potrivesc ca o manusa de fapt cu atitudinea generala pe care o proiecteaza f64 clicntilor sai. Eu personal si daca as vedea o super mega bomba oferta la F64 ce ar sfida orice logica tot nu cred ca as putea fi suspicios
    Blablablabla, si la coafor e o atmosfera relaxanta, cum la fel gasesti si pe la saloanele de masaj pe care le frecventez.

Pe tine personal, cine te-a intrebat? Sau ai ramas inzapezit si nu aveai lopata?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de tom Vezi Post

pe tine personal, cine te-a intrebat? Sau ai ramas inzapezit si nu aveai lopata?

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SDS Tool - pentru cei ce joaca triburile
    De GHx în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 17:51
  2. sal'tare
    De Otto în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th May 2008, 21:27
  3. super tare - ce idee super tare !
    De anunturi_gratuite_ro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 20