La oamenii de rand poate merg fete mai mult sau mai putin goale ... in schimb la cei mai tineri ... la cei din domeniu IT si nu numai ... pretul conteaza ... si daca odata emag avea printre cele mai mici preturi cam la orice ... acuma au cam luat-o pe aratura si sunt destule magazine care ii bat la preturi ( si aici ma refer strict la preturi, nu stiu customer service-ul celorlalte magazine cum e ... nu ca emag-ul nu ar avea momentele lor de durere in ... sau ca alte magazine nu ar avea customer service-ul mult peste emag ) ...

Asta ca sa nu mai zic de promotii ... ca mare parte din ele sunt praf in ochi ... si nu numai la emag ci in general

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ca tot veni vorba de promotii ... doar ca sa dau si un exemplu:

La categoria de tablete, in promotie la eMAG este iPad 4, 64GB, 4G la 4.079 RON si dau cadou o carcasa de protectie de 169 RON care probabil la ei pretul de intrare e sub 90 RON

In schimb pe:
koyos,ro gasim tableta la promotie la 3249 RON, (koyos,ro/tableta-apple-ipad-new-64gb-wifi-2b-4g-black.html)
itarena,ro gasim tableta fara nici o promotie la 3648 RON (itarena,ro/Calculatoare/Tablete/Tableta-Apple-Noul-Ipad-Wi-Fi-4G-64GB-White-p129429)
si la fel si pe it-shirt,ro fara nici o promotie la 3827 RON ( it-shirt,ro/produse/45-laptop-pc/384-tablete/86207-noul-apple-ipad-wi-fi-4g-64gb-white-md371hc-a.html )

Iar cel din urma ( it-shirtu ) stiu ca au personal competent, customer service foarte ok, si asa mai departe ...

deci va astept cu concluzii