Eu am lucrat acum vreo 10 ani in cadrul unei firme mari la recrutare personal, la prima selectie de angajati pentru munca in constructii si amenajari erau libere vreo 10 locuri, suful meu a zis sa selectez vreo 50 si sa ii chem la munca, eu am zis ca este nebun, ca vrea sa isi bata joc de oameni, dar dupa 10 zile am primit hartie de la seful de santier ca mai are nevoie de 5 oameni, ii spun ca ma trimis 50 in loc de 10, si imi spune ca din cei 50 au ramas sa munceasca doar 5, restul fie nu vroiau sa munceasca fie nu au mai venit deloc la servici, si pe atunci se platea bine la firma respectiva.
Apoi l-am inteles pe seful meu de ce a cerut 50
saptamana trecuta am dat anunt ca angajez om pentru scris si tradus articole, am primit peste 100 de CV-uri, le-am prezentat conditiile si am solicitat sa scrie cate 3 articole de proba, ce vor fi platie chiar daca nu le voi folosi, cam 20 de persoane au fost foarte entuziasmate si au zis ca se apuca imediat de lucru.
Dupa 10 zile am primit doar 2 articole, din care unul de la o tipa care a spus ca nu vrea bani, pentru ca are suficienti, dar ii place sa scrie, si unul de la o tipa pe care o refuzasem initial pentru ca mi se paruse prostuta, dar a scris un articol bun.
Si cineva spunea ca in romania este somaj mare si oamenii vor sa munceasca, realitatea spune altceva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama