Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 53

Subiect: Sa muncim, zic.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@relansat
    OK, si ce ai vrut sa demonstrezi prin mentionarea numelui meu in postul tau? Ca nu am acceptat (la vremea respectiva) pretul tau? Prin asta inseamna ca sunt neserios? Daca exista o singura persoana pe acest forum care poate demonstra ca, in colaborarea cu mine, s-a lovit de neseriozitate, o rog sa spuna. Chiar daca nu am fost multumit de calitatea articolelor, am platit si am incheiat colaborarea. Fara sa fac scandal, fara sa apelez la diverse tertipuri.

Informativ, ulterior, din cauza unor intarzieri ale proiectului la care lucrez, am testat writter-i la costuri sensibil mai ridicate decat ale tale si rezultatul a fost nesatisfacator.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Imagini, ai inteles total gresit E dreptul tau sa angajezi absolut pe cine vrei tu. Sunt banii tai. Pur si simplu nu pot intelege cum altii cer atat de putin in conditiile in care bataia de cap e cam aceeasi. Si la ei, si la mine. Ca doar nu s-or fi scriind singure respectivele materiale Pe cei care cer mai mult si nu livreaza la timp, cu atat mai putin

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    30

Implicit

E greu de inteles cum serviciile sunt prost platite, nu ? Atata timp cat adversingul este atat de prost platit, cat stabilitatea in motorul de cautare principal este atat de fragila, adevarul este ca sunt putini pe aici care pot sa sustina un proiect si off line fara probleme, chiar daca acesta s-a bazat la inceput doar pe online.

Preturile pentru writing, alte servicii uneori sunt umflate si calitatea lor este jalnica. Nu am avut prea multe experiente, decat doua, pe vremea cand ei spun ca: " Nu am fost profesionist", acum sunt sau cred ei asta... Ma rog.

Momentan Colaborez de mai bine de 2-3 luni cu un singur writer, preturile sunt bune, chiar foarte bune as zice si articolele au o calitate buna (am avut noroc, cred...) Dar in schimb, am avut succesul de a testa alte servicii, uneori de editari, etc.. Si de fiecare data am ajuns la concluzia ca nu s-a meritat sa platesc pentru acel servciu, dar am platit pentru ca asa a fost intelegerea.

Scurt pe doi, Romanul mai are de invatat multe despre servicii, trebuie sa inteleaga ca cel ce are banul conduce, sa inteleaga ca cel ce plateste are dreptul sa critice munca pe care o face, sa o aprope sau sa o dezaprobe, dar din pacate cum noi suntem pe ideea ca seful nostru, prietenul nostru.... Niciodata nu va fii mai bine.
    tosin.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@relansat
    Ti-ai pus problema ca unii vor castiga prin volum? De exemplu, in loc sa aiba cate un client ocazional cu 3 articole pe saptamana, prefera o colaborare de lunga durata si sigura? Una dintre colaboratoarele mele castiga in medie 3200-3300 lei / luna doar de pe urma mea si nu sunt singurul ei client. Mai are doi cu volume mai mici. Da, munceste 8-9-10 ore pe zi, este adevarat, insa stim cu totii ca nu e genul de activitate din care sa te imbogatesti.
    PS Colaboratoarea este "ajutata" de sot (cand are timp) si de fetele ei (studente). Este important acest aspect.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de tosin Vezi Post
    Scurt pe doi, Romanul mai are de invatat multe despre servicii, trebuie sa inteleaga ca cel ce are banul conduce, sa inteleaga ca cel ce plateste are dreptul sa critice munca pe care o face, sa o aprope sau sa o dezaprobe, dar din pacate cum noi suntem pe ideea ca seful nostru, prietenul nostru.... Niciodata nu va fii mai bine.
    Nu sunt de acord. Am fost patit pt. ca nu am stabilit clar sarcinile de la bun inceput iar omul cu banu' a mai vrut ceva, si inca ceva... in aceiasi bani bineinteles.

Pana nu ne vom scrie clar nemultumirile nu vom ajunge niciunde. Si cei care ofera servicii, si cei care cumpara servicii trebuie sa stie clar cu cine lucreaza.

@Serban - in cazul tau nu inteleg de ce se mai pune problema sa platesti inainte. E cineva pe acest forum care are dubii in privinta seriozitatii tale?

Pana la urma fiecare isi va face lista lui de colaboratori si astfel de postari se vor pierde prin forum.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @relansat
    Ti-ai pus problema ca unii vor castiga prin volum? De exemplu, in loc sa aiba cate un client ocazional cu 3 articole pe saptamana, prefera o colaborare de lunga durata si sigura? Una dintre colaboratoarele mele castiga in medie 3200-3300 lei / luna doar de pe urma mea si nu sunt singurul ei client. Mai are doi cu volume mai mici. Da, munceste 8-9-10 ore pe zi, este adevarat, insa stim cu totii ca nu e genul de activitate din care sa te imbogatesti.
    PS Colaboratoarea este "ajutata" de sot (cand are timp) si de fetele ei (studente). Este important acest aspect.
    Pentru o clipa am crezut ca vorbesti despre Wonder Woman, dar PS-ul m-a facut sa inteleg ca spui adevarul. Deoarece, era fizic imposibil sa scrie atat, presupunand ca o platesti la fel cum m-ai fi platit si pe mine

E adevarat. Sumele cam pe acolo se invart daca te tii de treaba.

Pentru moment, de cateva luni bune chiar, nu am motive pentru care sa fac discounturi la un volum de munca ridicat, deoarece sunt solicitat in fiecare saptamana. Cand o fi sa fie, desigur, o sa ma adaptez pietei (bani mai putini, mai multa munca etc)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@crt
    Simplu de spus, mai greu de facut. Caz concret: comand o serie de articole si mentionez clar conditiile (exemplu, exprimare corecta, fara greseli gramaticale etc). Mi s-au livrat articole intr-o romgleza de balta, cu o gramada de greseli. Care erau optiunile? Sa nu platesc? Imediat se infiinta un post cu "imagini este tepar", corect? Sa retrimit articolele spre corectura? Am facut si asta....rezultatul? Un dezastru diferit...dar tot dezastru.

Solutia cea mai la indemana a fost sa renunt. Cine a pierdut? Dupa mine si eu (timp si bani) si el un client de lunga durata.

Degeaba se stabilesc clar conditiile....cine e neserios, nu tine cont de nimic. Cine e tepar, la fel.

@relansat
    Ce motive as avea sa te mint? Nu vreau sa te conving de ceva anume, am explicat ca sunt oameni si perspective, situatii si situatii.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Tocmai am postat in topicul celui care nu are cat de putin bun simt dupa ce l`am platit sa faca o treaba. Oare daca dau eu startul listei celor care fac chestii de genul asta de cate minute e nevoie sa ajung pe rosu?
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Tocmai am postat in topicul celui care nu are cat de putin bun simt dupa ce l`am platit sa faca o treaba. Oare daca dau eu startul listei celor care fac chestii de genul asta de cate minute e nevoie sa ajung pe rosu?
    Sa nu se inteleaga ce e vorba de Serban E mai bine asa si exemplul tau ar trebui urmat si de altii. O sa creasca mult seriozitatea si calitatea serviciilor.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @crt
    Simplu de spus, mai greu de facut. Caz concret: comand o serie de articole si mentionez clar conditiile (exemplu, exprimare corecta, fara greseli gramaticale etc). Mi s-au livrat articole intr-o romgleza de balta, cu o gramada de greseli. Care erau optiunile? Sa nu platesc? Imediat se infiinta un post cu "imagini este tepar", corect? Sa retrimit articolele spre corectura? Am facut si asta....rezultatul? Un dezastru diferit...dar tot dezastru.

Solutia cea mai la indemana a fost sa renunt. Cine a pierdut? Dupa mine si eu (timp si bani) si el un client de lunga durata.

Degeaba se stabilesc clar conditiile....cine e neserios, nu tine cont de nimic. Cine e tepar, la fel.

@relansat
    Ce motive as avea sa te mint? Nu vreau sa te conving de ceva anume, am explicat ca sunt oameni si perspective, situatii si situatii.
    Nu, imagini, era mai mult o curiozitate personala

Pai cum erau aiurea facute? Cu majoritatea oamenilor cu care am colaborat am facut articol de proba, pentru a nu se putea plange dupa aceea. Daca e multumit, ok, altfel imi plateste articolul de proba si SANATATE. E de la sine inteles ca, daca va fi multumit de articolul de proba, atunci va fi multumit si de restul muncii mele. In caz contrar, sigur e rau intentionat

Astfel, zic eu, se elimina si discutiile de dupa.

In caz ca omul care ma contracteaza are ceva de comentat, postez aici articolul de proba si unul dintre cele scrise sub forma de pachet pentru a vedea si ceilalti posibili clienti cine minte.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •