Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 53

Subiect: Sa muncim, zic.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Ma gandeam, contra unei sume din bani servicului nu s-ar putea implementa in sectiunea marketplace ceva gen fivver, bani sa stea intr-un cont acolo si cand sa terminat treaba sa fie livrat cumparatorului si prestatorului.... etc, ceva de genul

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut,

Cunosc sentimentul. Este un amestec de frustrare cu "da f**k" is wrong with you, people !?"
    Propun dezgroparea subiectului : Vot pentru adaugarea sistemului iTrader sau un "Hall of shame" cu sticky pe tot forumul.
    Stiu, nu asta este scopul acestui forum, dar trebuie tinuta sub control aceasta penurie de actiuni.

Cheers.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

As fi tentat sa-ti urez "Bun venit in clubul celor patiti" (dar esti mai vechi decat mine aici, si cu siguranta nu e ceva nou pentru tine). Un exemplu aici.

In prezent am redus colaborarea la 3-4 persoane. Putine (fata de nevoile mele), dar serioase, si mai ales corecte.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Sau mai e o varianta, poate.

Nu neaparat sa fie facute publice nume, insa la 2 raportari de la 2 useri diferiti, precum ca X nu a terminat un serviciu pe care il VINDE aici, pe seopedia, sa fie banat accesul sau pe forum timp de o luna. Astfel, ar vinde mai greu acele servicii. Pe de alta parte insa, cum verifica adminul treaba asta?
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    De rest, personalitatile ca cei de mai sus, muncesc mult si prost. Fara profit.
    Asta se cere, mult si prost.

Cand oferi calitate pe bani ceva mai multi, lumea nu se inghesuie, logic, de ce sa platesti mai mult si sa ai rezultate cand poti plati mai putin si ai sanse sa ai aceleasi rezultate? Ne place loteria, tre sa recunoastem.

Cred ca majoritatea am incercat sa contractam servicii de lunga durata, sa incheiem colaborari si altele asemenea. Din pacate educatia ii impiedica pe unii sa fie seriosi, loiali, ii impiedica sa vada in viitor si se gandesc la castiguri imediate si la eternul "am vazut cum se face, lasa ca fac si io singur", totul rezultand intr-o piata absolut de rahat unde preturile sunt jos si prea putini ofera calitate.

Ce e prea ieftin nu merita cumparat. Stim toti asta, numai ca ne place sa testam la infinit, zici ca suntem highlander si traim mii de ani.
    Trust, but verify.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Dan
    Te contrazic. In demersul meu de a stabili colaborari pe termen lung, am testat toate variantele. De la ieftin la scump, de la neexperimentati la profesionisti. Nu are nici o legatura cu seriozitatea. Din contra, cei care au solicitat preturi peste medie au fost si cei mai neseriosi (cel putin in colaborarea cu mine).

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Adesea berea (multa) duce la bocete... LOL

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Bine, boceala la o bere
    Acum pe bune, de ce nu dati nume?
    Fara nume, e doar o mare "frectie la picior". Topicul trece, teapa merge.

Eu am avut "box" cu toti cei care m-au ars, si au disparut de pe forum. Mai arde ei pe altii, cu siguranta, dar nu aici.

Scrieti numele!

Daca vreti fac eu un shop de servicii, si fac si pe escrow! Comanzi un serviciu, vanzatorul il primeste la final. Reviews, ... de toate. Daca nu, implementatil pe forum.

Am zis de mii de ori, REPUTATIA conteaza pentru "prosteala = teapa", si atat! Sunt posturi inutile, cu cate 13 voturi la reputatie (isi dau intre ei), doar sa poata cat de curand sa ofere nimic pe bani. Reputatia e gratis, teapa e pe bani.

Si Dan, like always, coca cola, are dreptate. Toti vreti multe si sa platiti centi, prin paypal, si normal ca exista tepe. Cand serviciile costa, nu mai vreti, merge si cu centi. Tipic romanesc.

Sunt 2 variante, ori ne vaitam faa nume, teoretic asa, ori facem curat pe forum.

Nu stiu daca am cumparat 5 servicii de pe forum, 2 inscrieri in directoare (slabe rau ambele, userii cu reputatie, dar tocmai ca erau de catva zeci de euro nu ma plang), 2 domenii (platite si livrate) si 1 voucher adwords = cont banat, banii ciuciu!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Din contra, cei care au solicitat preturi peste medie au fost si cei mai neseriosi (cel putin in colaborarea cu mine).
    Ah, uitasem de categoria "jepcari". Sunt si din astia.
    Imi aduc aminte ca acum multi ani am comandat de la un coleg de aici inscriere in 100 de directoare, conform cu oferta pe care o avea publicata. Omul ceruse 5-10$, nu mai retin.
    Dupa o vreme i-am cerut un raport. A zis ca ce e aia, cum adica raport, el mi-a inscris in directoare, ce treaba am eu cu el.
    In ce directoare vere? Pe adresa de mail mi-au venit 5 confirmari, care sunt directoarele in care mi-ai inscris?
    Raspunsul lui a fost genial: la 5$ ce te asteptai, sa iti inscriu in 100 de directoare?

Asa ca sa nu te mire ca o sa gasesti oameni care se subevalueaza, se supraevalueaza, cauta numai sa te pacaleasca etc.

NEWSFLASH: In romania nu exista somaj. Toti cei prezenti pe seopedia castiga suficient. Daca nu ar castiga suficient, si-ar imbunatati serviciile. Nimeni nu le imbunatateste, deci asta e nivelul. Punct. Live with it!
    Trust, but verify.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Hai ca incep sa dau eu nume, dar nu la modul in care va asteptati. In urma cu ceva timp vroiam sa fac un business cu imagini. Nu ne-am inteles la pret, el oferindu-mi jumatate din cat ceream. Moment in care m-am intrebat cum reusesti ceilalti writeri sa tina pasul, sa scrie atat de mult pe atatia bani, in conditiile in care si eu scriu destul de repede si livrez in jur de 20 de articole a cate 300 de cuvinte/zi. Cand vreau. Sau, mai bine spus, cand bate deadline-ul la usa

Tocmai de aceea tind sa cred ca exista o stransa legatura intre banii oferiti si servicii. Desigur, asta nu inseamna ca baietii care lucreaza ieftin nu fac treaba buna. Insa eu, unul, nu gatesc si, dupa ultimele mele calcule, situatia nu e tocmai roz cand fac contabilitatea la sfarsitul lunii

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •