In ultima perioada experimentez tot felul de chestii misto cu colegii mei de forum. In ideea ca am banutii in buzunare si ei nu vor sa ii primeasca.

-tocmesc un user pentru comentarii.. multe. dupa o saptamana il intreb eu in ce stadiu eu.. pai nu e deloc, ca nu a avut timp, dar maine imi spune el cum facem. Nu mi a zis.

-imi scrie un coleg cateva articole, bunicele, ok, mai vreau o serie, uite subiectele, amanunte, chestii. Ok, zice nenea, ma apuc maine. Dupa o saptamana ii dau email. E foarte aglomerat si nu mi a facut nimic..

-vreau fanii FB, oferta ok, cumpar 5.000, platesc. Observ ca imi vin vreo 20 pe zi..pai nenea, in ritmul asta ii am vara viitoare. Nu isi da seama ce se intampla. Nasol, pastreaza banutii pentru cei cateva sute trimisi si fa mi refund, nu te astept la infinit. Nu vrea refund.

-articole, again. imi face doua serii. dispare. nu mai raspunde la mesaje, inca astept a treia serie comandata. Mult si bine.

In aceeasi idee sunt destui indivizi surprinsi ca fac eu cativa banuti pe luna/an si ei nu, sau mult mai putin, sau deloc. Dar pe munca. Ca daca ajung sa lucrez 16 ore pe zi, o fac cu oarecare profit. De rest, personalitatile ca cei de mai sus, muncesc mult si prost. Fara profit.

Nu am dat negative, nu am protestat tranzactiile in paypal ( in cazul celor platiti in avans ). Erau useri cu care am considerat ca se poate lucra si m-am gandit ca au nevoie de banutii mei. M-am inselat.