3200 ai lui Wonder Woman erau de fapt 6400, de vreme ce X m-ar fi platit la jumatate. de aia ma mirasem initial![]()
3200 ai lui Wonder Woman erau de fapt 6400, de vreme ce X m-ar fi platit la jumatate. de aia ma mirasem initial![]()
Ultima modificare făcută de relansat; 18th October 2012 la 13:42.
@eradu
Intr-un post anterior am mentionat ca am o persoana (ajutata ocazional de sot, frecvent de cele doua fete) care castiga (doar de la mine) 3200-3300 lei / luna. Si asta in conditiile confortului de acasa, nu pierde 2-3 ore prin trafic, nu are program fix etc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@relansat
Desi sunt adeptul principiului "fiecare isi evalueaza munca la cat considera", hai sa privim realitatea in fata. Munca de content writter nu poate fi platita la nivelul unui programator, inginer de sistem, director de multinationala etc. Si am rugamintea sa nu mai mentionezi numele meu, nu cred ca sunt singurul care te-a refuzat. Eu ti-am explicat cat se poate de civilizat faptul ca nu am nevoie de 5 articole, ca sa nu tin cont de pret, ci de 20-25.000...Ca tu ai luat asta ca pe un afront personal si ai ramas cu refuzul meu intiparit in memorie nu este vina mea.
@imagini gata. s-a rezolvat.nu a luat-o nimeni ca pe un afront personal. s-a inteles gresit. in fine, nu iti voi mai mentiona numele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)