Ma vad prima data in situatia de a cere sfatul in privinta a ceva care nu tine de speficificul acestui forum. Dar fiind faptul ca e forumul de departe cel mai vizitat de mine si datorita precedentelor...
As dori sa sa achizitionez o tableta.
Scopul: usoara manevrabilitate in diferite situatii care nu implica lucrul la pc, mai ales in deplasari (masina, tren, avion, tramvai), sedinte. Trebuie sa am internet cu o conexiune rezonabila.
M-am oprit asupra lui Google Nexus: Tableta Google Nexus 7 cu procesor NVIDIA® Tegra® 3 Quad-Core 1.2GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.1, Brown NEXUS7 ASUS 8GB - eMAG.ro
Nu stiu daca am vazut sau mi se pare ca am vazut si varianta cu 16Gb pe siteul emag. Diferenta mi s-a parut mica, daca am vazut ce trebuia.
Intrebari (multe din ele arata o mare necunoastere):
1. Pentru conectivitate la internet pot atasa un stick de la Vodafone? Merge pe "USB 2.0:1 x Micro USB" si Vodafone asigura soft?
2. Exista vreo problema cu memory-stickurile ce le-a putea atasa. Dimensiune maxima suportat samd?
3. Presupun ca imi pot instala cam tot ce trebuie pentru muzica, filme samd
4. Cam ce spatiu ramane liber din cei 8Gb dupa instalarile de baza. Sa ma focalizez pentru un 16Gb neaparat?
5. Aplicatii pentru ssh gratuite (gen putty) exista ptr adndroid. Eventual ceva similar winscp. Presupun ca pentru clienti ftp nici nu se pune problema.