Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Recomandare achizitie tableta

Vizualizare arbore

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

In momentul in care umbli pe o tableta este o situatie similara cu cea a unui utilizator de site(orice site). Poti umbla pe site, ai acces la anumite functii(in functie de site) insa nu ai acces la fisierele interne, nu poti modifica fisierele, nu poti face schimba "complexe". Ei bine, acel root iti da drepturi de "administrator" asupra tabletei / telefonului. Vei putea modifica fisierele sistemului de operare, vei putea schimba sistemul de operare.. practic vei avea acces la intreg sistemul, la fel ca pe un SO de PC / Laptop.

Eu unul nu cred ca iti pot recomanda o alternativa la Nexus - care sa te avantajeze. In aceeasi categorie de pret si cu configuratie asemanatoare nu prea gasesti, iar cele la configuratie asemanatoare sunt mult mai scumpe.
    Ca o recomandare - nu cumpara produsele "romanesti". Sunt produse chinezesti rebranduite, le gasesti pe ebay / dx la preturi mult mai mici.
    Singura diferenta consta in numele inscris pe carcasa si probabil la soft. Daca vrei sa cumperi asa ceva macar fa-o cu cap si vei economisi niste bani.

Bafta

LE: Am uitat, uita-te si pe la tabletele Acer. Le poti testa prin magazine...
    Ultima modificare făcută de Kaa; 18th September 2012 la 21:32.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce tableta sa-mi aleg?
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th February 2012, 08:46
  2. Tableta sau Mini Laptop?
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 11th February 2012, 10:51
  3. Borderou de achizitie
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2