In momentul in care umbli pe o tableta este o situatie similara cu cea a unui utilizator de site(orice site). Poti umbla pe site, ai acces la anumite functii(in functie de site) insa nu ai acces la fisierele interne, nu poti modifica fisierele, nu poti face schimba "complexe". Ei bine, acel root iti da drepturi de "administrator" asupra tabletei / telefonului. Vei putea modifica fisierele sistemului de operare, vei putea schimba sistemul de operare.. practic vei avea acces la intreg sistemul, la fel ca pe un SO de PC / Laptop.
Eu unul nu cred ca iti pot recomanda o alternativa la Nexus - care sa te avantajeze. In aceeasi categorie de pret si cu configuratie asemanatoare nu prea gasesti, iar cele la configuratie asemanatoare sunt mult mai scumpe.
Ca o recomandare - nu cumpara produsele "romanesti". Sunt produse chinezesti rebranduite, le gasesti pe ebay / dx la preturi mult mai mici.
Singura diferenta consta in numele inscris pe carcasa si probabil la soft. Daca vrei sa cumperi asa ceva macar fa-o cu cap si vei economisi niste bani.
Bafta
LE: Am uitat, uita-te si pe la tabletele Acer. Le poti testa prin magazine...

Răspunde cu citat