Nu mai bine iti cumperi tu un Transformer Prime si ai tot ce iti trebuie Tableta Asus Transformer Prime 10.1" TF201-1I055A cu procesor nVidia Tegra 3 Quad-Core 1.4GHz, 32GB, Wi-Fi, Android 3.2, Champagne Gold TF201-1I055A - eMAG.ro si tableta si netbook in acelasi pachet![]()
este strict raportat la ce vrei sa faci cand esti mobil.
Daca vei folosii deviceul doar pentru a citii, a naviga pe net, etc, tableta este ideala.
Daca ai de scris la tastatura, chat toata ziua, etc, laptopul este cu mult mai comod.
Pe amandoua {}....glumesc; vezi si tu ce stie fiecare.
In functie de nevoile tale, vei putea instala ce ai nevoie pe device-ul ales?
Vezi caracteristicile tehnice, te ajuta la ce vrei sa-l folosesti? (vrei sa stochezi mai multe informatii, sa instalezi mai multe OS-uri pe acelasi hdd sau vrei doar sa verifici cateva mailuri si ceva internet?)
Daca vrei doar asa de "portabilitate" (adica mai mult de fiță) atunci recomand tableta, daca vrei sa-l nenorocesti cu tot felu de aplicatii, OS-uri, etc.. atunci netbook-ul...parerea mea.
P.S: daca optezi pentru tableta ai putea sa iei in considerare "ză tableta"(e altceva), care, dupa mine, e iPad (daca nu te grabesti poti astepta iPad 3 dar ai sa dai ceva banuti pe ea)
P.S2: Poti sa iei in considerare si sugestia lui PhoeniXman
Eu am un Samsung Galaxy Tab de 7 si sunt super incantat de ce pot face pe el. Aproape tot daca i-as pune si tastatura externa. Transformerul arata super doar ca e prea mare ecranul de 10 prefer sa incapa in buzunar tableta si cea de 7 incape. Si care e bineinteles si telefonAsa ca am scapat de laptop si telefon si am tableta. O sa o inlocuiesc in curand cu acelasi model dar varianta cu procesor de 1.4 Ghz
Eu am Asus Transformer (prima generație nu PRIME care e dedicat segmentului premium) + dock și crede-mă bateria ține în nesimțire, funcționează superb și o folosesc în pat, acasă prin toată casa, la școală și când plec în câte un trip/excursie etc.
Ți-o recomand cu căldură !
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Daca ai nevoie de ea pt blogging, stiri, documente,email iti recomand , de ce nu, IPAD, este divin.
Daca ii mai pui si o tastatura pe bluetooh......
Eu as merge pe tableta.
Eu as merge pe o tableta!
Acum depinde de ce buget ai cum am vazut mai sus ca ai ales iti recomand Netbook ca este mai util si mai rapid!
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)