Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Recomandare achizitie tableta

Afișare hibrid

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Pentru o tableta de 7", Nexus 7 e cea mai buna optiune.

1. Din cate am citit, nu e foarte usor sa folosesti un stick 3G. Sunt compatibile doar cateva si asta cu multa munca si hack-uri la softul tabletei.
    2. Suporta stickuri de pana la 64GB, dar vei avea nevoie de un adaptor USB - microUSB, pe care il gasesti la cativa dolari pe dx.com.
    3. Poti instala si copia pe ea absolut orice.
    4. Vei ramane cu aproximativ 6.5GB, dar ti-as recomanda versiunea de 16GB.
    5. Exista multe aplicatii SSH, FTP, SFTP, dar pentru unele vei avea nevoie de root. Este o procedura foarte simpla. Iar spre deosebire de celelalte tablete cu Android, Nexus 7 nu isi pierde garantia daca umbli la soft.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post

1. Din cate am citit, nu e foarte usor sa folosesti un stick 3G. Sunt compatibile doar cateva si asta cu multa munca si hack-uri la softul tabletei.
    Ce mi-ai recomanda astfel incat partea de 3G sa fie acoperita relativ usor? Nu vreau sa capat o pasiune in artificii ptr Nexus.
    Nu ma dau in vant dupa o tableta, laptopul va ramane unealta mea profesionala, insa o voi folosi doar pentru anumiti timpi morti: intalniri, sedinte, deplasari in care doresc sa ma pot conecta rapid astfel sa pot verifica vreun anumit lucru sau efectua o operatiune urgenta (gen vreun restart prin ssh), naviga pe internet, Y!M, vazut vreun film (la deplasari indeosebi), ascultat muzica. Lucruri de om obisnuit.
    Nu tin neaparat foarte buna (probabil peste un an imi voi cumpara alta), vad multe mai ieftine la emag, de la brand-uri mai putin cunoscute insa.
    Inca nu realizez nici cat de optim este ecranul de 7", am si un laptop de 11" pe care il folosesc uneori, dar tot mi-e greu sa imi imaginez cum ar fi.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

In momentul in care umbli pe o tableta este o situatie similara cu cea a unui utilizator de site(orice site). Poti umbla pe site, ai acces la anumite functii(in functie de site) insa nu ai acces la fisierele interne, nu poti modifica fisierele, nu poti face schimba "complexe". Ei bine, acel root iti da drepturi de "administrator" asupra tabletei / telefonului. Vei putea modifica fisierele sistemului de operare, vei putea schimba sistemul de operare.. practic vei avea acces la intreg sistemul, la fel ca pe un SO de PC / Laptop.

Eu unul nu cred ca iti pot recomanda o alternativa la Nexus - care sa te avantajeze. In aceeasi categorie de pret si cu configuratie asemanatoare nu prea gasesti, iar cele la configuratie asemanatoare sunt mult mai scumpe.
    Ca o recomandare - nu cumpara produsele "romanesti". Sunt produse chinezesti rebranduite, le gasesti pe ebay / dx la preturi mult mai mici.
    Singura diferenta consta in numele inscris pe carcasa si probabil la soft. Daca vrei sa cumperi asa ceva macar fa-o cu cap si vei economisi niste bani.

Bafta

LE: Am uitat, uita-te si pe la tabletele Acer. Le poti testa prin magazine...
    Ultima modificare făcută de Kaa; 18th September 2012 la 21:32.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce tableta sa-mi aleg?
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th February 2012, 08:46
  2. Tableta sau Mini Laptop?
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 11th February 2012, 10:51
  3. Borderou de achizitie
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2