Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Tepele site-urilor de super mega reduceri

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

Probabil, nu cumpar de obicei de pe astfel de siteuri si nu cunosc subiectul.

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @Iulian - ideea e tocmai sa nu ne mai facem rau unii altora.
    O fi vreo metoda?
    ce am sugerat era pentru cazuri extreme... insa... daca ajungi sa cumperi un rahat si credeai ca ai dat bani pe un lucru de calitate, nu consideri ca ti se face un rau?
    (asta in cazul celor care au comandat si habar nu au pe ce au dat banii pentru ca nu ii duce capul...)

Inca o chestie... mi se pare ciudat ca un producator/distribuitor/magazin din alta tara sa faca reclama pe site-uri romanesti de reduceri... si mai mult decat atat, zumzi, site-ul cu pricina, sa accepte!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Zumzi accepta, ca ii intra bani in buzunar... Am mai spus-o de curand in alt topic: afacerile si etica nu au nimic in comun, iar daca ne referim la RO, ohoho, situatia e si mai de cacao...

De 2000 de ani exista tepari si fraieri... Si surpriza, vor exista atata timp cat va exista pamantul, asa ca Dane, bucura-te ca nu esti printre prostii care inghit astfel de gogosi si mergi mai departe... Ai atat de multe lucruri misto de care sa te ocupi... Si nu, nu sunt egoist, dar daca o persoana, insista sa zaca in prostie si se lasa tepuit in halul asta, chiar trebuie sa ma revolt eu?! Pe bune, prefer sa ma numiti ignorant, dar sa zambesc de astfel de situatii si sa imi vad de ale mele, altfel, nu mai apuc 40 de ani...

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    34

Implicit

Siteurile de reduceri au un succes foarte mare, pentru ca se adreseaza direct pe psihicul romanului- sa fie redus sau oferta speciala. Daca ii baga in ochi mare cat tot ecranul 50-90% reducere ii cucereste instant. Si banul curge si fraierul plateste.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pana acum nu am luat teapa pe site-urile de reduceri, dar era sa iau si eu una frumoasa.
    Cautam o oferta sa plec in concediu, am gasit una buna cu un pret de 30% mai mic decat site-urile de agentiilor profil cu un anunt de genul reducere 50% platesti doar 200E, initiez comanda si cand sa fac plata observ undeva scris mic, ca in momentul cazarii mai platesti inca 200E si ca de fapt ce ai platit este doar prima rata, astfel cu reducerea lor ajungeam mai scump cu vreo 20-30% decat preturile fara reduceri.
    Va da-ti seama ca am sunat si am facut un scandal, am trimis la ANPC (nu am primit raspuns) dar mi-au replicat ca scrie in josul paginii de rata 2

Alta teapa, prezinta un set de 5 cutii de un anumit produs, imi spune ca pachetul cu cele 4 cutii este redus cu 50% la 10 lei bucata comand si primesc o bucata si nu setul intreg
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Seopedia cuprinde o masa destul de mare de bloggeri si administratori de site-uri din domeniul web care ar putea influenta cel putin o parte din "public". Daca ar scrie toti cei cu bloguri cate un articol pe aceasta tema s-ar putea schimba opinia publica cu privire la acestea.
    Asa degeaba se dezbate aici, probabil doar sub maxim 5% din utilizatorii de pe acest forum inca credeau in cioara vopsita pe care aceste site-uri o imprumuta de la unul la altul.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Kaa@

Exista materiale care prezinta aceasta ,,fata’’, insa tot timpul vor exista pagubiti si implicit profit pentru detinatori...nu ai cum sa ii opresti.
    Am un Blog

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Evident ca vor exista. Si in cazurile in care se spune direct ca este teapa vor exista persoane care nu pricep.

Am observat ca exista un circuit in presa pentru subiectele ce starnesc interesul. Bloggeri - siteuri de stiri - tv. Au fost mai multe cazuri in care subiectele pe care bloggerii le-au dezbatut au aparut si la tv, unde exista o acoperire mai ampla si credibilitatea este mai mare.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Faptul ca zumzi.ro si multe alte site-uri de profil sunt "tepe" o stiu exact cei care vand aceste "oferte". Daca vrei sa publici o oferta, esti rugat sa-ti maresti pretul "intentionat" la tine pe site, fie ca vb de un produs sau serviciu, astfel incat reducerea sa fie cat mai mare = inselaciune! Cei care ofera reducerile sunt constienti ca "inseala" clientii, dar tipic romanesc, nu ii intereseaza.

Cand nu mai exista destule oferte, le inventezi, exact cazul lui Dan, in care dezvolti o afacere (site prezentare servicii, magazin online....) la misto si adaugi un pret, care sa para credibil in momentul reducerii.

Esti un tipar clasic romanesc, unde nu exista idea de brand si business de "durata", ci principiul "TUN", dam un tun si trecem mai departe.
    @ toto, exista si etica in afaceri, cand ai un brand! Nu-ti permiti sa pacalesti pe toata lumea daca vrei sa-ti continui afacerea.

@kaa. zumzi apartine neogen, din cate stiu. Nu poti "lovi" in zumzi, pentru ca lovesti in "neogen" si pierzi publicitate, incasarii...... aici e business, o mana spala pe alta!

DAR, exista o solutie, la care eu sunt dispus sa particip. Iky propunea dezvoltarea unor proiecte in "beneficiul" cresterii mediului online, asta poate deveni unul dintre ele. Dan ma sustine, ca nu are ce sa faca, cine mai vrea, poate participa activ sau inactiv la site.

Propun: crearea unui site de prezentare a tepelor, indiferent de numele domeniului, cu ajutorul tuturor poate aparea primul pe cautarea = zumzi.ro, si daca nu primul, apare loc 2. Eu dezvolt site-ul, daca e nevoie cumpar si domeniul (il poate "dona" isky sau broscoi ca sigur au ceva frumos) si cei care vor sa contribuie la promovare, lucreaza la adaugarea de linkuri si bineinteles la reviews si semnaleaza probleme.

Site-ul ramane impartial, si niciodata nu se vor publica articole fara "dovezi" clare si nu se vor sterge articole, din motive subiective (interese personale). Sunt si 2-3 baieti cu experienta in juridic, am si eu 3 avocati in birou, deci cred ca se poate sustine si juridic un asemena proiect. Nu e o munca grea deloc!

Mi-ar place sa dam cateva palme la tepari, si sunt foarte multi, chiar printre noi

Un articol bine documentat, primeste si linkuri naturale de la bloggeri ne-interesati (daca scrii despre emag de ex, nu primesti nici un link, ca de acolo vin banii ), plus munca voluntara a unora dintre noi!

Cand va decideti ma anuntati, si ma ocup de site si domeniu, si incepem fix cu cazul lui Dan, destul de clar explicat!

Cei care au interese (ex: afiliatii) nu trebuie sa participe activ, dar cei care au mustrari de constiinta, pot participa inactiv!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

"Nu e prost cel care cere, e prost cel care da!" - proverb romanesc

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  2. Vand 2 site-uri scripturi home-made - Mega Oferta
    De dontedro în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th January 2010, 17:39
  3. www.mega-industry.com
    De prodan_13 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th February 2007, 00:28
  4. Mega spam ejobs.ro
    De Dan.Rades în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th October 2006, 00:57
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •