Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Mega spam ejobs.ro

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    37

Implicit Mega spam ejobs.ro

Asta se vroia un post foarte detaliat dar mi s-a resetat computerul fix in momentul cand vroiam sa dau send, si nu mai am rabdare sa o analizez in detaliu.

Spam in footer cu afisatul tuturor localitatilor. De ex: 'Locuri de munca lehliu Gara' primul loc, pagina are PR4

Cel mai mare spam vine insa din asazisa arhivare a tot felul de lucruri.Cei mai multi care folosesc tipul asta de spam se multumesc sa faca 'arhivarea' cautarilor si cam atat, insa cei de la ejobs au sistemul mult mai bine pus la punct si il fac la modul agresivi. Avem Arhiva Firme, Arhive Cautari, Arhive titulaturi,Arhive pagini. De parca nu ar fi de ajuns avem si Alte arhive.

Asa se face ca atunci cand cautam de ex. 'observator electoral' ejobs sa aiba primele 2 pozitii in google cu 2 pagini MFG(made for google). Una ne spune ca
    Pentru a vedea daca in acest moment exista joburi pt Observator Electoral, te rugam sa:[Login] sau [Register]
    iar alta are o lista cu 100 de tot felul de linkuri de cuvinte(frumos numite de ei titulaturi).

Alt exemplu cautand o firma numita sa zicem Rolicom ejobs apare pe locul 3 cu o pagina in care ni se spune *ahem*
    Pentru a vedea daca in acest moment exista joburi pt Sc Rolicom Srl, te rugam sa:[Login] sau [Register]
    In fine sunt multe exemple ce pot fi date, nu mai am rabdarea necesara sa scriu din nou, cercetati 'Arhivele' ejobs si vedeti si voi.

Oricum studiind un pic statisticile ejobs am observat ca o parte importanta din traficul 'long-tail' e datorata spamului.

Concluzie: vorbim de un site cu 1.600.000 de vizitaroi pe luna. 1.600.000! Care face spam la modul nesimtit. Prin astfel de practici ejobs 'legalizeaza' spamul. 'Legalizare' nu in termeni juridici ci in cei ai justificarii acestuia.

Numai bine
    Ultima modificare făcută de Dan.Rades; 18th October 2006 la 16:34.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Parca s-a mai vb despre asta. Oricum, e spam clar in partea de jos, cu orasele. Trebuiesc raportati.
    Boingeanu Ben

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Si totusi din seo spam nu au foarte multi vizitatori ... Au mai multi, majoritatea, din email spam ... cel putin conform cifrelor trafic.ro ...

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca are importanta cat la % din numarul de vizitatori provin din spam. Ideea este modul la care ejobs face web-spam. Oricum, procentul nu e nesemnificativ(ma refer la cat la % din nr. de vizitatori de pe google vin pe ejobs).

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Ai dreptate.. spamul tot spam ramane.. Si ejobs sunt "clienti vechi" ai metodelor listate de tine... de cand ii stiu eu fac asta... Si ce? n-au nici o mustrare, n-au nici o problema...

la fel de ... suparator... cred ca este si faptul ca "agentiile" de publicitate isi fac reclama la ei sau ii accepta in retelele lor... nu au nici o problema cu faptul ca sunt spameri atata timp cat genereaza afisari/vizitatori - clienti - bani..

Asa e , afacerile sunt afaceri si in final conteaza banii, insa daca ar fi si ei mai selectivi, si le-ar da peste bot spamerilor poate altfel ar sta lucrurile...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 2 site-uri scripturi home-made - Mega Oferta
    De dontedro în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th January 2010, 17:39
  2. Pazea ca vine mega portalu'
    De Seo_clean în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th September 2007, 22:20
  3. Spam ejobs.ro sau nu ?
    De FireEyes în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3