Sunt intru totul de acord cu tine, Dan!
Eu nu cred ca a fost cineva care a scris in acest thread si care s-a considerat "atacat". Nu ar avea motive, pana la urma, da, fiecare isi sustine propriul punct de vedere si incearca sa nuanteze ceea ce sustine, cu argumente solide si tangibile. Ar trebui sa facem un proiect in care sa convocam cat mai multi useri pasionati de informatii si sa dam drumul unui proiect dragut. Un site cu informatii interesante pe care noi sa le culegem si sa le divagam din toate punctele de vedere, exact asa cum fac niste cercetatori. Inginer fiind de meserie, ideea mi-a venit in urma analizei la rece asupra acestui thread. Pareri ca ale voastre merita "auzite" si merita facute cunoscute. Aruncati o privire pe site-uri gen sport,ro, cancan,ro si alte balarii, sa vedeti ce continut de toata panarama au, iar cand citesti si recitesti ce se scrie la un singur astfel de thread, parca vrei sa faci cumva o schimbare in lumea informatiei romanesti. Nu conteaza nisa, nu conteaza domeniul de activitate al site-ului. Ar trebui facuta o "remaniere" informationala in online-ul romanesc si cred ca acest thread reprezinta o baza: exista oameni capabili care stiu ce cred, stiu ce au in cap si mai mult de atat, au argumente solide in a sustine ceea ce stiu si ceea ce cred.
E o lectie de viata care automat este si o lectie de SEO. Informatiile plauzibile, palpabile ar trebuie sa-si faca loc "in fata", intre primele rezultate ale motarelor de cautare. Sunteti de acord cu mine?

Postat în original de
Dan
@iSKY - nu suntem oameni de stiinta. Tot ce putem face e sa gasim sursele de informare corecte si sa incercam sa intelegem cat mai multe despre lumea in care traim.
Este absolut normal sa avem pareri diferite despre fiecare lucru, altfel viata ar fi foarte plictisitoare, deci eu nu consider ca ma cert sau ca incerc sa imi impun punctul de vedere, chiar daca sunt constient ca din afara pare asa.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)