@Dan eu te respect esti un om care gandeste, dar eu fac afirmatii personale, nu inseamna ca tot ceea ce scrie pe net este corect, multe sunt aberati, dar sunt si informatii adevarate ce pot fi confirmate in practica, eu unul mi-am confirmat de multe ori aceste chestii, si nu este vorba de efectul placebo. Sunt oameni care negau, sceptici, si asupra carora a avut efect. Eu unul nu incerc sa conving pe nimeni si nici nu vreau sa ma mint pe mine insusi.
Fac experiente in acest domeniu de 18 ani, si am intrat in legatura cu unii dintre cei mai capabili sau titrati oameni din domeniu.
Si oamenii de stiinta bat campii la greu, de exemplu se vobeste despre "gaurile negre" unde exista o multime de teorii avansate dar care nu se bazeaza aproape pe nimic, au observat un fenoment legat de curbura luminii si au inceput sa aiba opiniii foarte complexe si devarate despre ce se intampla in aceste gauri negre, chiar mai vaste decat fenomenele ce se petrec intr-un neuron, ultimul fiind cercetat de aprope foarte mult, dar nu este descifrat.
Adevarul il vei descoperi avand o minte deschisa, nu negand din principiu. Eu prefer sa fiu un om rational si sa nu combat ceva doar ca asa cred eu ca este ok
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama