Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 99

Subiect: Sfarsitul lumii ... oameni buni, calmati-va ... linistiti-va sufletele si traiti! :)

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    41

Implicit Sfarsitul lumii ... oameni buni, calmati-va ... linistiti-va sufletele si traiti! :)

Cam astea sunt declaratiile NASA cu privire la "sfarsitul lumii": NASA - 2012: Beginning of the End or Why the World Won't End?

Pe cale de consecinta, daca mai descoperiti si alte inscrisuri sau forme de informatii cu privire la linistea sufleteasca a omului de rand, rogu-va personal sa le postati aici si sa anuntati si marea masa de oameni care crede ca mai e putin pana Terra va piei ...

O seara frumoasa in continuare!

Cu deosebit respect,
    Andrei
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Pana acum ceva timp m-am documentat intens, privind sfarsitul lumii. Sunt prea multe informatii care se leaga.
    Desi in mintea mea stiu ca totul e o minciuna, constiinta ma contrazice.

Nu stiu daca va fi anul asta, anul viitor, sau peste 5 ani. Dar va fi. In viitorul apropiat.

Avand acel blog, am invatat foarte multe. Despre Nostradamus, mayasi, astrologie, etc. DA! Sfarsitul lumii e aproape!
    Vand Advertoriale (pr 5)

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    41

Implicit

Vali, eu sunt tipul care prefera "Carpe Diem!". Daca va fi sa fie intr-adevar sfarsitul lumii, atunci sa fie ... numai ca pana la acel sfarsit, eu personal, voi face tot ceea ce am inceput sa fac si nicidecum nu ma voi pregati pentru acea zi. Din contra, imi vor parcurge drumul in viata exact asa cum imi doresc si exact asa cum o fac si in prezent. Nu-mi voi face "bagajele", nici daca as fi sigur ca Terra asta s-ar prapadi maine. In schimb, m-as duce si as face ceva frumos, ceva ce imi place mie mult sa fac ... de fapt, ceva frumos fac zilnic, deci, mi-as trai viata fara sa-mi pese de acest sfarsit.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Pana acum ceva timp m-am documentat intens, privind sfarsitul lumii. Sunt prea multe informatii care se leaga.
    Desi in mintea mea stiu ca totul e o minciuna, constiinta ma contrazice.

Nu stiu daca va fi anul asta, anul viitor, sau peste 5 ani. Dar va fi. In viitorul apropiat.

Avand acel blog, am invatat foarte multe. Despre Nostradamus, mayasi, astrologie, etc. DA! Sfarsitul lumii e aproape!
    Imi pare rau, dar.... nu ma pot abtine !

Pe la 1600 oamenii erau la fel de siguri ca sfarsitul e aproape. Pe la 1700 la fel. Prin 97 parca, o secta s-a sinucis in masa pentru ca veneau extraterestrii in spatele cometei Halle-Bop, conform predictiei unui "pastor" si ei plecau cu "nava". Acum cateva luni un american i-a pacalit pe niste creduli de si-au donat toti banii "bisericii" lui etc.

To be continued...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    32

Implicit

C'mon guys, vreau loc in primu rand.
    D R G

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu stiu ce e de ras
    Eu doar mi-am spus parerea. Sau, ai scris si tu despre sfarsitul lumii?

Daca te-ai documenta... ti-ai schimba parerea. Te asigur.

De ce are ziua 24 de ore? Te-ai interesat/documentat vreodata?

Hai gata! Nu vreau sa va invat astrologie

@Andrei. Me too
    Vand Advertoriale (pr 5)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Fara intentia sa te jignesc in vreun fel - Seopedia devine cea mai buna sursa de amuzament. Mai devreme era investigatie despre domeniile .edu, acum vine sfarsitul lumii =)))

Sincer, lumea in care traim NU da semne sa se sfarseasca. In cel mai rau caz poate pieri specia umana cumva, dar si de asta ma indoiesc puternic.
    Cum spune 1nesco in semnatura: credinta... la institutiile specializate
    Si sfatul meu: gaseste-ti surse de informare serioase, nu bloggeri conspirationisti si ziare de scandal.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu doar mi-am spus parerea
    ,
    Nu vreau sa va invat astrologie
    Daca vrei sa-ti spui parerea spune-o intr-un mod constructiv si explicit.
    Sunt curios ce informatii astrologice ai citit tu de esti asa sigur. Poate le impartasesti si aici.
    D R G

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

De ce are ziua 24 de ore: pentru ca poate avea si 47,3 de ore, depinde cum o imparti si dupa ce te iei.
    Imi aduce aminte de numerologii aia dubiosi care gasesc corelatii intre lungimea pestelui mic si rosu de amazon si inaltimea worl trade center =))))

PS: am asa o senzatie ca ai dat peste cea mai mare comunitate de sceptici si agnostici nedeclarati de pe netul romanesc.
    Ultima modificare făcută de Dan; 10th August 2012 la 21:40.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Imi aduce aminte de numerologii aia dubiosi care gasesc corelatii intre lungimea pestelui mic si rosu de amazon si inaltimea worl trade center =))))
    hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahahahahahahahahahhahshahahahahahahahahahah ahahahahahhhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahha ha

Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [WTS] 2 link-uri pana la sfarsitul lumii
    De Vali D în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2012, 18:25
  2. Vand site - sfarsitul lumii
    De Vali D în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th November 2011, 20:18
  3. sa traiti
    De hist în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 00:59
  4. Salutare, oameni buni !
    De Rhobur în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2011, 17:45
  5. Caut cativa oameni buni (design + development)
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 4th September 2008, 22:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •